Bent u op zoek naar een appartement of woning waar u zich helemaal thuis voelt? Bekijk onze direct beschikbare nieuwbouwprojecten dan eens. We bieden voor elk wat wils, van ruime appartementen tot betaalbare eengezinswoningen.

Onze specialisten zorgen voor een intelligent ontwerp, zodat we de beschikbare ruimte optimaal benutten. Maar wees gerust: we schenken steeds voldoende aandacht aan uw noden en wensen. Zo beantwoorden we aan al uw woonbehoeften, vandaag en morgen. Op zoek naar nieuwbouw? Dan bent u bij Cogghe & Co precies waar u moet zijn.

Waarom kiezen voor de nieuwbouwprojecten van Cogghe & Co?

Kiest u voor Cogghe & Co? Dan kiest u voor totale gemoedsrust, een sterke persoonlijke toets en een energiezuinige woning.

 

Vakmanschap

Bij Cogghe & Co combineren we 70 jaar ervaring in traditionele bouwtechnieken aan grensverleggende innovatie. Dankzij hun jarenlange ervaring en kennis van zaken leveren onze vakmannen bovendien steeds werk van het hoogste niveau.

 

 

BEN-woningen

Cogghe & Co zorgt bij elk nieuwbouwproject voor een energiepeil van onder de 30. Dat houdt in dat klaar bent voor de toekomst en Bijna EnergieNeutraal leeft. U geniet niet alleen van een zeer lage energiefactuur, maar ook van een belastingvoordeel.

 

 

Personalisatie

Wij bouwen woningen die helemaal aan uw wensen voldoen en tot in de puntjes gepersonaliseerd zijn. Personalisatie is ons sleutelwoord, van architectuur en indeling tot afwerking en materiaalkeuze. Uw wensen zijn onze leidraad.

Direct beschikbare nieuwbouwappartementen

Op zoek naar een appartement in de provincie Antwerpen dat beantwoordt aan al uw woonbehoeften, nu en in de toekomst? Dan bent u bij Cogghe & Co aan het juiste adres.

Heuvelstraat

Boechout

Een appartement met 1 of 3 slaapkamers, op wandelafstand van het centrum van Boechout en met een vlotte verbinding naar Antwerpen. Kom tot rust in uw privétuin of op uw zuidgerichte terras, terwijl uw auto veilig in de ondergrondse garage staat.

Zandhovensesteenweg

Oelegem

Een appartement met 1 of 2 slaapkamers, nabij het centrum van Oelegem. Geniet van uw privétuin of kijk uit over de mooie groene omgeving vanaf uw eigen terras. Hier ervaart u een gezellig dorps karakter, maar bent u toch dicht bij de stad.

Dorpsstraat

Wuustwezel

Uw eigen stekje op het platteland, maar toch alle gemakken dicht bij huis? We bieden u een hoogwaardig appartement aan in de landelijke omgeving van Wuustwezel, volledig afgewerkt naar uw persoonlijke smaak en stijl.

Vinklaan - Brasschaat

Vinklaan

Brasschaat

Een luxueus appartement met 1 of 3 slaapkamers in een rustige, residentiële omgeving. Laat uw auto achter in de ondergrondse parking en wandel naar het gezellige centrum van Brasschaat, of haal een frisse neus in het nieuw aan te leggen park op de hoek.

C. Neutjensstraat

Schoten

Een ruim luxe appartementen met 2 tot 3 slaapkamers en terras, alsook een gemeenschappelijke garage met fietsenberging. Op wandelafstand vindt u tal van kleinhandelszaken in het centrum van Schoten. Liever wandelen in het groen, ook het park van Schoten is nabij.

Italiëlei

Antwerpen

Een ruim appartement met 2 of 3 slaapkamers en een terras, nabij alle stadse gemakken. Onbetaalbaar? Nee hoor! Park Spoor Noord, het Eilandje en het stadscentrum liggen op slechts een boogscheut van dit project.

Direct beschikbare nieuwbouwwoningen

Op zoek naar een mooie en betaalbare eengezinswoning? Bij Cogghe & Co bieden we voor elk wat wils.

 

 

Thuretstraat

Schoten

Wilt u rustig wonen, maar toch nabij het groene en bruisende hart van Schoten zitten? Dan is dit het ideale project voor u. Uw woning voldoet helemaal aan uw wensen en is tot in de puntjes gepersonaliseerd, doordat u zelf de materialen, stijl en indeling kiest.

Jules Persyn

Broechem

Ervaar zelf de rust en unieke grandeur van de belle époque-periode. In Broechem, midden tussen 2 imposante herenhuizen met bijbehorende parktuin, staat uw halfopen- of middenwoning. Omringd door groen komt u volledig tot rust.

Broechemsesteenweg

Vremde

In het kleine, pittoreske Vremde vindt u deze halfopen bebouwing, omringd door groen en mooie vergezichten. Hier combineert u het landelijke wonen met goede verbindingswegen naar Antwerpen, Lier en andere omliggende gemeenten.

Karel Uytroevenlaan

Zoersel

Een energiezuinige en ruime eengezinswoningen in het rustige en groene Zoersel, volledig op maat van uw wensen. U bepaalt de architectuur, materialen, stijl en indeling. Personalisatie en woongenot zijn hier de sleutelwoorden.