Skip to main content
 
LAGE KAART - BRASSCHAAT

2 WONINGEN

Op de Lage Kaart bouwt Cogghe 2 woningen met op het gelijkvloers een inkomhal en leefruimte met open keuken. Op de verdieping beschikt elke woning over 3 slaapkamers en 1 badkamer. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook de zolder mee af te werken als extra slaapkamer of polyvalente ruimte.

Elke woning beschikt over de mogelijkheid om zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping een uitbouw te voorzien, en kan volledig afgewerkt worden naar uw smaak en stijl, zowel de gevel als het interieur. Ook de indeling kan u voor zover technisch haalbaar zelf kiezen, hiervoor hebben we 3 voorbeeldplannen ter inspiratie bijgevoegd in onze brochure.

EEN CENTRALE LOCATIE

Het project situeert zich op de Lage Kaart t.h.v. huisnummer 202 in Brasschaat, recht tegenover de kruising met de Hanendreef.

De ligging biedt niet enkel kleinhandelszaken en een school op wandelafstand, maar ook het centrum van Brasschaat met tal van supermarkten en winkels op slechts 5 minuten fietsen.
Tot slot kan u in de groene gemeente Brasschaat terecht in tal van parken en bossen zoals het Peerdsbos en het Park van Brasschaat voor allerlei recreatiedoeleinden.