Skip to main content

17 appartementen & 1 handelsruimte

Het complex bevindt zich op de hoek van de Markt en de Itegembaan, waardoor het een uitstekende centrale locatie heeft en toch ruimte in het dorp. Bovendien zal er een prachtige groenzone aangelegd worden op de markt.

De appartementen bieden verschillende groottes en indelingen om aan diverse behoeften van de bewoners te voldoen. Zo zijn er appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, 1 of 2 terrassen, met of zonder tuin, 1 of 2 garages enzoverder. Ook zijn er bergingen, fietsenbergingen en autostaanplaatsen beschikbaar.

Download brochure

Interieur & afwerking

Leuk is dat het interieur nog volledig gepersonaliseerd kan worden naar uw eigen smaak en stijl. In onze showroom in Wommelgem kunt u een ruim gamma aan materialen bezichtigen op afspraak, wij geven u graag een rondleiding!

Maak een afspraak

Duurzaamheid

In dit project hechten we ook veel belang aan duurzaamheid en het milieu. Daarom hebben we gezorgd voor een E20-peil, wat betekent dat ons gebouw zeer energiezuinig is. Er wordt een warmtepomp geïntegreerd, samen met vloerverwarming, zonnepanelen en een groendak

Dit alles is niet enkel goed voor het milieu, maar het zal ook leiden tot aanzienlijke voordelen voor uw energieverbruik en energiefactuur met daar bovenop een korting op uw kadastraal inkomen. U kunt genieten van een comfortabel, efficiënt en kostenbesparend verblijf, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst.

Download brochure

Locatie

Deze gezellige gemeente in de provincie Antwerpen biedt niet alleen het gemak van nabijgelegen winkels, maar ook een levendige gemeenschap. Geniet van de rustige en aantrekkelijke omgeving, terwijl u profiteert van alle comfort en mogelijkheden die dit bruisende dorp te bieden heeft.

De wandel- en fietsroutes in de buurt leiden je door de prachtige natuur vol charmante plekjes. De mix van natuur en historische kastelen zorgen voor een uniek landschap en panoramische vergezichten. Puur genieten!

Bekijk op Google Maps

Heraanleg nieuwe markt

Vanaf de zomer van 2024 kunt u genieten van de heraangelegde Markt in het centrum van Berlaar, vlakbij ons project. De groene zone rond de Wortelpoel dient als ruimte om te ontspannen, zo kunt u heerlijk wandelen, picknicken of aangenaam lokaal winkelen, en de mogelijkheid voor het organiseren van kleinschalige, gezellige evenementen.

Nele Alaers van Alaers en Partners ontwierp de nieuwe Markt met de interessante geschiedenis van de Wortelpoel als inspiratiebron.

Lees een artikel uit Het NieuwsbladMeer over het ontwerp van Nele Alaers