Skip to main content

Antwerpsestraat 117, 2640 Mortsel

VREMDESESTEENWEG - BOECHOUT

10 WONINGEN

Dit toekomstig project zal bestaan uit 10 woningen met keuze uit halfopen of gesloten woningen. 7 woningen worden voorzien aan de Gillegomstraat en 3 aan de Vremdesesteenweg in Boechout.

Op het gelijkvloers beschikken bijna alle woningen over een garage, een aparte kantoorruimte en een leefruimte met open keuken en toegang naar de privé-tuin. Op de verdieping worden er 3 slaapkamers voorzien, een badkamer, en in de meeste woningen ook een extra bergruimte. Elke woning beschikt over een privé-tuin

TOEKOMSTIG PROJECT

De verkoop van dit project gaat binnenkort van start, momenteel beschikken wij dus nog niet over plannen of prijzen! Wil u er toch als eerste bij zijn? Laat uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en u hoort als eerst wanneer de woningen in dit project op de markt komen.

Futureproof BEN-E20

Het project The Leaf zal volledig volgens de huidige- en toekomstige energienormen ontwikkeld worden. Het betreffen allemaal BEN-woningen (bijna-energieneutralen woningen) met een E20-peil.

Dit wilt zeggen dat alle appartementen uiterst energiezuinig zijn wat betreft hun verwarming, sanitair water en ventilatie. Per appartement worden er ook zonnepanelen voorzien en word er gebruik gemaakt van een warmtepompsysteem.

Ten slotte zijn alle appartementen optimaal geïsoleerd, waardoor het energieverbruik miniem is en het bij warm weer lekker koel blijft binnen.

Centrale ligging in hartje Mortsel

Het project situeert zich in centrum Mortsel, aan de Antwerpsestraat t.h.v. huisnummer 117, vlakbij het kruispunt met de Krijgsbaan/Vredebaan. Dankzij deze centrale ligging geniet u in Mortsel van een ruim en gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants, supermarkten en diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten op wandel- en fietsafstand.

Daarnaast bent u in geen tijd in Antwerpen. Bijkomend voordeel is dat de appartementen uitstekend bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, zowel tram als bus.

The Leaf 1slpk

appartement

Opp. 72 m² Slpk. 1 Terras 6 m² Bdk. 1

€ 249.000

The Leaf 2slpk

appartement

Opp. 88 m² Slpk. 1 Terras 11 m² Bdk. 1

€ 324.000

The Leaf woning

duplex

Opp. 126 m² Slpk. 3 Bdk. 1

€ 449.000

Kiezen voor een appartement of penthouse in The Leaf, dat is kiezen voor een hippe en unieke woning in Mortsel. Bovendien betekent het ook een gegarandeerde, slimme investering.

Beslis je om een woning aan te kopen in Residentie The Leaf, dan ben je zeker dat je een verstandige keuze hebt gemaakt. Met zijn goede ligging en uitstekende bereikbaarheid in dé opkomende buurt van Antwerpen ben je verzekerd van een uitstekende investering.

Je hebt de keuze tussen 1 of 2 slaapkamer appartementen en penthouses waardoor er voor ieder type bewoner wel wat wils is. Kleine units kunnen zich tevens perfect lenen om aan te bieden als huurwoning aan studenten of jonge mensen. In The Lead vertoef je bovendien in een complex met een moderne touch én je eigen ondergrondse parkinggelegenheid. Ook de groene binnentuin en de ruime terrassen vormen een extra troef te midden het drukke(re) stadsleven.

test