Jachtweg – Ravels

Jachtweg - Ravels

JACHTWEG TE RAVELS

Deze verkaveling omvat 2 gronden waarop telkens een hoekwoning met inpandige garage wordt gebouwd. De conceptwoning vertrekt vanuit een slim ontwerp, maar toch hebt u de mogelijkheid om heel wat aspecten van uw woning in te vullen zoals u zelf wenst.

De oppervlakte van het gelijkvloers van de eerste woning komt op 7,5m x 13m, de eerste verdieping meet 7,5m x 9m. De kostprijs van deze woning bedraagt € 299.500 (incl. grond, excl. kosten).

De oppervlakte van het gelijkvloers van de tweede woning komt op 8,5m x 13m, de eerste verdieping meet 7,5m x 9m. De kostprijs van deze woning bedraagt € 337.000 (incl. grond, excl. kosten).

Ligging

De gronden zijn gelegen op de Jachtweg, niet ver van het centrum en vlakbij de grensbossen van Ravels. Deze dynamische en groene grensgemeente in het noordoosten van de provincie Antwerpen bevindt zich langs de verkeersweg N12 van Turnhout naar Tilburg. De stad Turnhout is hierdoor op minder dan 10 km van Ravels makkelijk bereikbaar.

Projectfiche

Wil je meer weten over dit project?

Een overzichtelijke gids die u langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.