Park Zuid Woningen – Wommelgem

PARK ZUID WONINGEN - WOMMELGEM

Het nieuwbouwproject Park Zuid omvat in totaal 15 woningen en 49 appartementen. Voor de appartementen verwijzen wij u graag door naar de pagina Park Zuid Appartementen.

Park Zuid heeft haar naam niet gestolen: alle appartementen beschikken over zuidgerichte terrassen te midden van een aangelegd park. De tuinen van de woningen zijn zo mogelijk nog beter georiënteerd en volledig westgericht. Deze nieuwbouwwoningen worden standaard voorzien van een open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers en worden volledig afgewerkt naar uw smaak en stijl. Een inpandige garage of staanplaats naast de woning verzekert de veiligheid van uw voertuig.

Ligging

Het project situeert zich aan de Sint-Damiaanstraat t.h.v. huisnummer 160-180, net buiten het centrum van Wommelgem, en omvat twee nieuw aangelegde straten; de Joz De Houwerstraat en de Jef Somersstraat, die verbonden worden met de bestaande Sint-Damiaanstraat. Deze centrale ligging vlakbij het gezellige centrum biedt enorm veel troeven: alles op wandel- of fietsafstand, van kleinhandelszaken, supermarkten, tot de bank of het postkantoor, wat zorgt voor een uitstekende mobiscore van 8,1.

Aanbod  

Wil je meer weten over dit project?

Een overzichtelijke gids die u langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.