Boniverlei – Edegem

DIT PROJECT IS REEDS UITVERKOCHT

BONIVERLEI 82 TE EDEGEM

Het project bestaat in totaal uit 18 ruime en luxueuze appartementen, verdeeld over 2 gebouwen: 6 appartementen in de blok vooraan en 12 appartementen in de blok achteraan. De appartementen zijn toegankelijk met een lift en beschikken over 2 tot 3 slaapkamers, een extra bergruimte, een tuin op het gelijkvloers en een terras op de verdiepingen. 

Daarnaast wordt er ook een ondergrondse parking voorzien met 12 staanplaatsen, 7 garageboxen en een gemeenschappelijke afvalberging. Vooraan op het terrein wordt dan nog een fietsenstalling voorzien die plaats biedt aan 68 fietsen.

Ligging

Gelegen in de groene rand van Antwerpen, in de residentiële gemeente Edegem, genieten toekomstige bewoners van het project van voldoende rust te midden van groen dankzij de oppervlakte van het domein. Toch beschikken zij over alle diensten en winkels vlakbij in het gezellige centrum van Edegem. 

Mede dankzij de unieke locatie geniet het project van een goede bereikbaarheid: belangrijke invalswegen richting Antwerpen en een goede aansluiting met de E19 vlakbij zorgen voor een uitstekende mobiscore van 8,5.

Unieke kans: laatste appartement beschikbaar! Voor meer info klik op aanbod.

Een overzichtelijke gids die u langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.