Hillaert – Wijnegem

DIT PROJECT IS REEDS UITVERKOCHT

TURNHOUTSEBAAN 276 TE WIJNEGEM

Het project bestaat uit 2 handelsruimtes op het gelijkvloers en 4 zeer ruime appartementen tussen 110 – 220 m2 op de verdiepingen, centraal gelegen in het centrum van Wijnegem. De appartementen zijn toegankelijk met een lift en beschikken elk over 2 – 3 slaapkamers en terras(sen). Voor de appartementen worden er achteraan op het terrein 4 carports met fietsenberging voorzien.

Ligging

Dit project situeert zich zeer centraal op de Turnhoutsebaan t.h.v. nummer 276 in Wijnegem, met een groot aanbod aan kleinhandelszaken vlakbij. Het Wijnegem Shopping Center bevindt zich op een boogscheut van het project, net als de ingang van het gemeentepark ‘Wijnegemhof’. Daarbij is het project ook makkelijk bereikbaar via alle nabijgelegen invalswegen, alsook met het openbaar vervoer, wat zorgt voor een mobiscore van 8,7.

Alle appartementen en 1 handelsruimte reeds verkocht, enkel nog 1 handelsruimte beschikbaar. Voor meer info klik op aanbod.

Een overzichtelijke gids die u langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.