Jozef Reusenslei – Borsbeek

JOZEF REUSENSLEI 95 - 99 TE BORSBEEK

Dit project bestaat uit 8 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, variërend in oppervlakte. De twee appartementen op het gelijkvloers beschikken over een privé-tuin, de overige 6 appartementen beschikken over 1 à 2 terrassen. In elk appartement worden leefruimtes voorzien met een open keuken en een extra berging. Via een doorrit op het gelijkvloers hebben toekomstige bewoners toegang tot de bovengrondse carports en fietsenstalling, gelegen achteraan op het terrein.

Ligging

Het project situeert zich in de Jozef Reusenslei t.h.v. huisnummer 95 – 99 in Borsbeek, een kleinschalige gemeente tussen Antwerpen, Wommelgem, Boechout en Mortsel.

De unieke ligging van het project combineert de voordelen van kleinhandelszaken in het centrum, de onmiddellijke nabijheid van een supermarkt en parkdomein Fort 2 op wandelafstand. Dankzij belangrijke invalswegen zoals de Herentalsebaan en de Frans Beirenslaan vlakbij en een goede verbinding naar Antwerpen is de aanwezigheid van openbaar vervoer verzekerd.

Aanbod  

Wil je meer weten over dit project?

Een overzichtelijke gids die je langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.