Brouwersstraat – Kontich

DIT PROJECT IS REEDS UITVERKOCHT

Brouwersstraat 4-6 te Kontich

Dit project bestaat in totaal uit 14 ruime en luxueuze appartementen, een handelsruimte en een ondergrondse parking. De appartementen worden verdeeld over 2 gebouwen waarvan er zich één met 7 appartementen situeert langs de Mechelsesteenweg. Een tweede gebouw met eenzelfde aantal appartementen situeert zich in de achterliggende Brouwersstraat.

De appartementen zijn toegankelijk met een lift en beschikken over 2 tot 3 slaapkamers, een extra bergruimte, een tuin op het gelijkvloers en een terras op de verdiepingen. Daarnaast wordt er ook een ondergrondse parking voorzien met 24 staanplaatsen, een gemeenschappelijke afvalberging en bijkomende fietsenstalling.

Elk appartement wordt volledig afgewerkt naar uw smaak en stijl.

Ligging

Dit unieke nieuwbouwproject bevindt zich op de plaats waar de Duffelsesteenweg en de Mechelsesteenweg samenkomen, ter hoogte van het voormalige Volkshuis en feestzaal De Roos.

Toekomstige bewoners genieten van alle voorzieningen, winkels en supermarkten die het centrum biedt vlakbij, met ook nog eens een uitstekende bereikbaarheid dankzij het op- en afrittencomplex aan de E19 en belangrijke invalswegen in de buurt.

Een overzichtelijke gids die u langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.