Ten Otter – Zoersel (app.)

DIT PROJECT IS REEDS UITVERKOCHT

KAPELLEI 156 TE ZOERSEL

Dit kleinschalig nieuwbouwproject bestaat uit 4 appartementen met 2 slaapkamers en terras, waarvan het gelijkvloers appartement ook beschikt over een tuin. De 4 voorziene garageboxen bevinden zich achteraan het terrein en zijn toegankelijk via een doorrit aan de voorzijde van het gebouw. In de doorrit naar de garages worden per appartement eveneens aparte bergruimtes voorzien. Tot slot wordt elk appartement volledig afgewerkt naar uw smaak en stijl.

Ligging

De appartementen situeren zich op de Kapellei t.h.v. huisnummer 156, net buiten het centrum van Sint-Antonius. Het mooi heraangelegde dorpscentrum van Sint-Antonius en de vele kleinhandelszaken nodigen uit tot winkelen. Daarnaast bevinden zich in de zeer nabije omgeving van het project diverse supermarkten, en zijn de appartementen makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, wat zorgt voor een mobiscore van 7,0. Aan de achterzijde van de appartementen, in de straat Ten Otter, wordt binnen ditzelfde project nog 1 eengezinswoning gerealiseerd.

Unieke kans: laatste appartement beschikbaar! Voor meer info klik op aanbod.

Een overzichtelijke gids die u langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.