Vinklaan – Brasschaat

DIT PROJECT IS REEDS UITVERKOCHT

VINKLAAN 5-7 TE BRASSCHAAT

Dit project omvat 14 luxueuze appartementen in een uniek kader op een rustige residentiële omgeving nabij het centrum van Brasschaat. De appartementen zijn toegankelijk met een lift en beschikken over 1 – 3 slaapkamers en een tuin of terras. Een ondergrondse parking met garageboxen en staanplaatsen is eveneens voorzien. Elk appartement wordt volledig afgewerkt naar uw smaak en stijl.

Ligging

Het appartementsgebouw is zeer rustig gelegen in Brasschaat, in een bestaande groene woonwijk aan het eind van een doodlopende straat. Deze doodlopende straat is een zijstraat van de Miksebaan en bevindt zich schuin tegenover de Brasschaat Open Golf & Country Club. Het gezellige centrum van Brasschaat, domein De Mik, domein De Inslag, alsook een supermarkt bevinden zich op nauwelijks 1 km van het project. Samen met een bushalte om de hoek zorgt dit voor een mobiscore van 7,0.

Unieke kans: laatste appartement beschikbaar! Voor meer info klik op aanbod.

Een overzichtelijke gids die u langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.