Hemelrijk – Olen

DIT PROJECT IS REEDS UITVERKOCHT

Hemelrijk - Olen

HEMELRIJK TE OLEN

Deze drie percelen bieden de mogelijkheid voor een zeer gevarieerde architectuur in zowel bouwvolume als bouwstijl (modern of klassiek, hedendaags,…) Flexibiliteit voert de boventoon in dit project van duurzame en energiezuinige woningen. U bepaalt de architectuur, u kiest de materialen, u legt de stijl vast en de indeling…

Ligging

Het project situeert zich in de Olen, een gemeente centraal gelegen tussen Herentals, Kasterlee, Geel en Westerlo. De percelen zijn gelegen aan de rand van een landbouwzone wat de nodige rust en ruimte biedt. Toch bevindt het centrum van Olen zich op fiets- of wandelafstand, net zoals het Shopping Park Olen waardoor u voldoende (klein)handelszaken kan terugvinden in de buurt. Tevens bent u verzekerd van een goede verbinding naar zowel Herentals, Geel, Antwerpen als Hasselt dankzij de aanwezigheid van de E313 en enkele belangrijke invalswegen vlakbij.

Unieke kans: laatste perceel beschikbaar! Voor meer info klik op aanbod.

Een overzichtelijke gids die u langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.