Kies voor kwaliteit,

kies voor Cogghe

Opendeurdagen

Bezoek onze opendeurdagen op 13 en 14 oktober van 10u tot 17u.

Schrijf u nu in en maak kans op een keukentoestel van AEG. 

Na de Cogghe-opendeurdagen bent u zeker voor wie u kiest

Kom langs op 13 & 14 OKTOBER en ontdek onze nieuwe projecten

Op ons jaarlijks opendeurweekend stellen we onze nieuwste projecten aan u voor. Toevallig valt dat dit jaar samen met het verkiezingsweekend. U weet nog niet voor wie te stemmen? Met Cogghe als uw partner hoeft u niet te twijfelen: u kiest voor een betrouwbare aannemer.

We verwelkomen u op:

13 en 14 oktober 2018

10u – 17u

Nijverheidsstraat 106,
2160 Wommelgem

Gratis kredietadvies

Op onze opendeurdagen ontdekt u niet enkel onze splinternieuwe projecten, wij nodigen ook dit jaar een financieel expert van KBC uit. Die staat u bij met al uw vragen over leningen en simulaties, zodat u goed voorbereid aan uw avontuur begint.

 

Gratis Weber veiligheidsdeur bij aankoop van een appartement

Dit jaar zetten we graag in op veiligheid, daarom krijgt u een gratis weber veiligheidsdeur bij aankoop van een appartement.

 

Gratis BEN-afwerking bij aankoop van een woning

Ook energie is dit jaar een belangrijk topic tijdens onze opendeurdag, zo krijgt u een gratis BEN-afwerking bij de aankoop van een woning.

 

 

Beleef project Park Zuid

Op ons opendeurweekend presenteren we u onze nieuwste projecten. Daarnaast bieden we u de buitengewone kans om zelf de sfeer van een project te proeven: Park Zuid. Gelegen in een groene long van centrum Wommelgem verlenen deze appartementen een ideale ligging, met alles wat u nodig heeft op wandel- of fietsafstand.

Speciaal voor ons opendeurweekend, bouwden we een terras van Park Zuid na. U stapt live in een van de zuidgerichte terrassen, waar u op onze loungemeubels van rust en ruimte geniet.

3 gloednieuwe, unieke projecten

Bij Cogghe bieden we u de keuze uit meer dan 25 eigentijdse projecten. Op ons opendeurweekend lanceren we 3 toekomstige parels. Grandioos en fonkelnieuw, op 13 en 14 oktober komt u er alles over te weten. 

 

Appartement kopen in Edegem

Boniverlei, Edegem

We stellen 18 nieuwe appartementen voor in hartje Edegem. Kom meer te weten over de centrale, bruisende locatie en de inkleding van onze knusse appartementen.

 

Appartment kopen in Borskbeek

Jozef Reusenslei, Borsbeek

8 gezellige appartementen in Borsbeek, vlak bij het levendige stadscentrum. Winkeltjes op wandelafstand, maar ook het groen van Fort II. Interesse? Verneem dan snel meer over dit project.

Mechelsesteenweg, Kontich

We bieden u 14 appartementen in een speciaal jasje, verdeeld over 2 gebouwen en 1 handelsruimte mét ondergrondse parking. Dankzij diverse verbindingswegen profiteert u van een goede bereikbaarheid. Benieuwd hoe ze er zullen uitzien? Lees meer.