Skip to main content

OPENDEURWEEKEND 21 & 22 OKTOBER

Cogghe nodigt u graag uit in het kantoorgebouw in Wommelgem voor het opendeurweekend van 21 & 22 oktober 2023. Ontdek tijdens dit weekend de gloednieuwe toonzaal, maak kennis met de nieuwste projecten en kom te weten waarom nieuwbouw de beste keuze is, zeker vandaag door de stijgende energieprijzen. Ontdek daarnaast verder op deze pagina tal van andere activiteiten die uw bezoek zeker de moeite waard zullen maken.

Inschrijven voor het opendeurweekend kan via onderstaande knop waar u een persoonlijk tijdslot kan reserveren, maar inschrijven is niet verplicht. Ook zonder inschrijving heten wij u van harte welkom!

Cogghe & Co | Nijverheidsstraat 106, 2160 Wommelgem
21/10 en 22/10
10u – 16u
Inschrijven voor dit evenement

Dit zijn alvast 9 goede redenen om langs te komen:

U komt alles te weten over nieuwbouw, onze projecten en de nieuwste technieken

Bent u benieuwd naar onze nieuwste nieuwbouwprojecten en wilt u alles te weten komen over de laatste ontwikkelingen? U kunt bij ons terecht voor alle informatie over nieuwbouw en onze projecten. We delen graag onze kennis en ervaring, zodat jij straks de beste keuze kunt maken.

Voor een simulatie van uw woonkrediet zal u ter plaatse terecht kunnen bij een expert van AXA/KBC

Tijdens het opendeurweekend bij Cogghe staat een expert klaar om u persoonlijk te begeleiden. Kom langs voor een simulatie van uw woonkrediet en ontdek hoe wij uw droomhuis binnen handbereik brengen.

Verrijk uw kookkunsten door het bijwonen van een kookworkshop met AEG

Op zoek naar inspiratie om uw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de geheimen van chef en verrijk uw culinaire skills met een onvergetelijke kookworkshop, mogelijk gemaakt door AEG!

Geniet van een hapje en een drankje aan onze bar!

Tijdens onze opendeurdag willen we u niet alleen onze projecten laten zien, maar ook de gelegenheid bieden om even te ontspannen en te genieten van een heerlijk hapje en drankje aan onze bar.

Rond ons project wandelen zonder daar te zijn? Magie…

Stap in de wereld van innovatie en bekijk een van onze projecten door middel van hologramtechnologie. Op deze manier kunt u het project rondom ontdekken, de sfeer proeven en u voorstellen hoe het zou zijn om hier te wonen.

We maken de kleintjes blij met een snoepzakje & ze kunnen zelf een huis bouwen op de miniwerf

Laat de creativiteit van uw kinderen de vrije loop terwijl ze huizen bouwen met kleine bouwblokken. Het wordt een dag vol plezier en ontdekkingen voor het hele gezin!

Profiteer van promotie

We begrijpen hoe belangrijk de stap naar een nieuwe thuis is, daarom willen we laten zien dat we achter u staan. Met deze kans kunt u samen met ons uw droomhuis realiseren. Het aanbod is geldig van 21 oktober tot en met 29 oktober. Ga vanaf dan de herfst in met een nieuw uitzicht!

Passeer bij uw vertrek zeker terug langs het onthaal en ontvang een leuke attentie

We waarderen u en uw aanwezigheid, en daarom willen we u graag bedanken voor uw bezoek. Kom langs het onthaal bij uw vertrek en ontvang een speciale attentie.

Maak kans op een keukentoestel of waardebonnen van Vasco keukens & interieur

Doe mee en maak kans op een keukentoestel of waardebon van €250 bij Vasco. Hoe maakt u kans? Heel eenvoudig. Kom langs en noteer uw gegevens. Zo kunnen we u contacteren wanneer u gewonnen heeft. Er worden maar liefst drie winnaars verloot. Veel geluk!

SCHRIJF U IN VOOR ONZE OPENDEURDAGEN

* Actie onder voorwaarden   |   Slimme energie-sturing van het type SMA Sunny Home Manager of gelijkwaardig volgens beschikbaarheid   |   Enkel geldig bij aankoop van een nieuwbouwoning of -appartement bij Cogghe   |   Actie beperkt geldig vanaf 10/10/2022 tot en met 31/10/2022   |   Slechts 1 slimme energie-sturing per aankoop   |   Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties   |   De slimme energie-sturing kan niet ingewisseld worden voor contant geld