Hoe we voor u het verschil maken?

Cogghe heeft niet enkel een rijke ervaring waarop u kunt rekenen. Er zijn ook enkele aspecten waarin we ons als bouwbedrijf specialiseren.

Om te beginnen werkt Cogghe enkel met eigen vermogen, wat maakt dat we financieel geheel onafhankelijk opereren. Daarom zijn we vandaag een van de meest stabiele bouwondernemingen uit de regio. We verzekeren de kredietwaardigheid zowel naar u als klant als naar onze eigen werknemers.

Anders dan andere sleutel-op-de-deur organisaties, personaliseren wij onze projecten tot in de puntjes, volledig naar uw maat en wensen. Voor uw appartement heeft dat betrekking op indeling, afwerking van keuken en sanitair, vloer- en wandbekleding, lichtpunten enzovoort. Voor uw woning gaan we nog een stapje verder en heeft u ook inspraak over bouwstijl, bouwmaterialen en bouwvolume.

Bij Cogghe zetten we u als klant altijd centraal. Niet enkel zijn uw persoonlijke keuzes voor ons van het grootste belang, maar ook uw comfort. Dat wil zeggen dat we steeds ruime appartementen ontwikkelen op toplocaties. U geniet niet enkel van voldoende ruimte, we denken tevens aan bereikbaarheid en buurtfaciliteiten. Dat is ook het geval bij onze verkavelingen.

Uw financiële situatie volgen we nauwgezet mee op. Vanaf het begin leggen we in overleg met u een bepaald budget vast, zonder verrassingen achteraf. We denken ook aan de energiezuinigheid: onze nieuwste projecten voldoen reeds aan het E30-peil of lager. Hiervan plukt u jaren na oplevering nog altijd de vruchten op uw energiefactuur.