75 jaar zijn we uw betrouwbare bouwpartner

Onze missie: uw droomhuis op maat

Met 75 jaar ervaring realiseren we bij Cogghe jaarlijks 100 à 150 nieuwbouweenheden. Dat doen we helemaal op maat van onze klanten: elk appartement en elke woning of villa werken wij tot in de puntjes af naar eigen smaak en wensen. Daarvoor werken we enerzijds a.d.h.v. eigen projectontwikkeling, maar we bouwen ook op uw eigen grond indien u dat wenst. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten kunt u rekenen op een geslaagd eindproduct.

Onze visie: alle expertise voor u in huis

Bij het realiseren van uw project hechten we veel waarde aan de drie onderstaande punten:

1. Alle activiteiten die we voor u uitvoeren, doen we in eigen beheer. Daarvoor maken we gebruik van:

  • een eigen verkoopdienst;
  • een eigen studie- en ontwerpbureau met ingenieurs en architecten;
  • een eigen aluminiumschrijnwerkerij voor het vervaardigen van de ramen;
  • een eigen houtschrijnwerkerij voor daktimmer en binnenschrijnwerk;
  • een eigen aannemerij met een 60-tal metsers in vast dienstverband

2. Aangezien we alle activiteiten in eigen beheer nemen, stellen we de ideale mix van experten tot uw beschikking. Op die manier adviseren we u zo gericht mogelijk over bouwkundige, juridische, fiscale, architecturale of energetische vragen en onderwerpen.

3. Om u zo efficiënt mogelijk te ondersteunen, krijgt u vanaf ondertekening van het contract een vaste klantbegeleider toegewezen. Uw persoonlijke begeleider vormt vanaf het begin de schakel met ons als bouwonderneming en waarborgt een optimale, eenvoudige communicatie.

 

Hoe we voor u het verschil maken?

Cogghe heeft niet enkel een rijke ervaring waarop u kunt rekenen. Er zijn ook enkele aspecten waarin we ons als bouwbedrijf specialiseren.

Om te beginnen werkt Cogghe enkel met eigen vermogen, wat maakt dat we financieel geheel onafhankelijk opereren. Daarom zijn we vandaag een van de meest stabiele bouwondernemingen uit de regio. We verzekeren de kredietwaardigheid zowel naar u als klant als naar onze eigen werknemers.

Anders dan andere sleutel-op-de-deur organisaties, personaliseren wij onze projecten tot in de puntjes, volledig naar uw maat en wensen. Voor uw appartement heeft dat betrekking op indeling, afwerking van keuken en sanitair, vloer- en wandbekleding, lichtpunten enzovoort. Voor uw woning gaan we nog een stapje verder en heeft u ook inspraak over bouwstijl, bouwmaterialen en bouwvolume.

Bij Cogghe zetten we u als klant altijd centraal. Niet enkel zijn uw persoonlijke keuzes voor ons van het grootste belang, maar ook uw comfort. Dat wil zeggen dat we steeds ruime appartementen ontwikkelen op toplocaties. U geniet niet enkel van voldoende ruimte, we denken tevens aan bereikbaarheid en buurtfaciliteiten. Dat is ook het geval bij onze verkavelingen.

Uw financiële situatie volgen we nauwgezet mee op. Vanaf het begin leggen we in overleg met u een bepaald budget vast, zonder verrassingen achteraf. We denken ook aan de energiezuinigheid: onze nieuwste projecten voldoen reeds aan het E30-peil of lager. Hiervan plukt u jaren na oplevering nog altijd de vruchten op uw energiefactuur.