Nieuwbouw appartementen

Comfortabele nieuwbouw appartementen, gebouwd volgens het hoge kwaliteitsniveau dat Cogghe & Co al jaren typeert. Binnen een haalbare prijsvork realiseren we appartementen van uiteenlopende groottes waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan architectuur, omgeving en bereikbaarheid, rust, comfort, afwerking en energiezuinigheid.

Bekijk ons aanbod

Eengezinswoningen

Mooie en betaalbare eengezinswoningen, ideaal voor singles of jonge koppels. In die optiek bouwen we voor u hedendaagse woningen die intelligent ontworpen werden om alle ruimte optimaal te benutten. De compacte bouwwijze past perfect in de hedendaagse architectuurtrend en laat u toe om maximaal energie te besparen. Maar ook wie het liever iets ruimer ziet, wordt bij ons op zijn wensen bediend.

Bekijk ons aanbod

Villabouw

Wij bouwen luxueuze, vrijstaande residenties, helemaal volgens de wensen van de klant. Totale personalisatie is hierbij het sleutelwoord, zowel op vlak van architectuur en indeling, als van comfortniveau, afwerking en materialen. Een knappe detaillering en vormgeving maken dat onze villa’s even aangenaam zijn om langs buiten te bewonderen als om te bewonen.

Bekijk ons aanbod

Conceptwoningen

Bouwgrond is schaars, wat bouwen vaak duurder maakt. Tenzij u kiest voor een energiezuinige conceptwoning. Hiermee kiest u voor topkwaliteit aan de scherpste prijs. U heeft daarnaast zelf de mogelijkheid om de afwerking geheel naar eigen wens te kiezen. Ontdek wat een conceptwoning voor u kan betekenen.

Bekijk ons aanbod

Bouwen op eigen grond

Uw droomwoning bouwt u liefst op een stuk eigen grond. Met Cogghe & Co heeft u hier de ideale partner in gevonden. Wij bieden alle diensten onder één dak aan waardoor u één aanspreekpunt heeft. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij luisteren graag naar uw plannen en ideeën als kandidaat-bouwer.

Bekijk ons aanbod