• Thuretstraat - Schoten

Huis te koop in Broechem

Koop een huis in het landelijke, charmante Broechem

Ver weg van het jachtige leven en het stadsgedruis vind je Broechem, een deelgemeente van Ranst. Hier kan je na een hectische werkdag thuiskomen in een rustige omgeving. Vergis je niet, Broechem heeft meer troeven dan je denkt!

In deze kleine gemeente hangt nog een gemoedelijke sfeer

Wie niet wil wonen te midden van het pompende stadsleven, is in Broechem aan het juiste adres. Met een oppervlakte van amper 12 vierkante kilometer en een inwonersaantal van 4000 mensen blinkt deze knusse gemeente uit in kleinschaligheid. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat hier de tijd is blijven stilstaan!

Broechem is een plek waar de mensen elkaar kennen en je buren algauw je vrienden worden. Als dat hetgene is wat je verwacht van je woonplaats, dan moet je beslist hier een huis kopen.

Weet dat Bouwonderneming Cogghe & Co geregeld knappe, eigentijdse huizen aanbiedt in Broechem. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

Ook in Broechem vind je onderwijs op maat van elk kind

Natuurlijk wil je dat jouw kroost in je gemeente naar school kan gaan. Broechem mag dan klein zijn, maar dat betekent heus niet dat je hier geen degelijke scholen vindt. Met de vrije basisschool De springplank en de gemeenteschool liggen ook hier alle kansen open voor je kinderen om zich te ontwikkelen en te ontplooien.

Deze onderwijsinstellingen blinken uit in een persoonlijke aanpak en begeleiding op maat van elke leerling. Hier zijn jouw kinderen geen nummer. Met veelzijdige, sterk geëngageerde leerkrachten zullen zij zich hier meteen thuisvoelen. Reden temeer om in deze charmante gemeente een huis te kopen!

Afgelegen maar nog steeds bereikbaar: op 10 km van Antwerpen

Vergis je niet: Broechem ligt heus niet in niemandsland. Het bevindt zich op amper 10 kilometer van Antwerpen en is ook met het openbaar vervoer vlot te bereiken. In deze tijden is dat vanzelfsprekend een vereiste. Niemand houdt er immers van om wekelijks ontelbare uren te verliezen in de wagen.

Dat je in Broechem niet woont langs een autosnelweg heeft natuurlijk een boel voordelen. Geen smog maar gezonde lucht, om er één te noemen. Hier kunnen je kinderen opgroeien in een omgeving die niet schadelijk is voor hun gezondheid. Daar sta je als ouder natuurlijk ook bij stil.

Het verklaart meteen waarom Broechem erg in trek is bij jonge gezinnen. Steeds vaker gaan zij hier op zoek naar een huis om te kopen. Het is dan ook een prachtige omgeving om te wonen.