Huis te koop Hoevenen

3 redenen om een huis te kopen in Hoevenen

Als deelgemeente van Stabroek in het noorden van de provincie Antwerpen heeft Hoevenen een heleboel troeven. Koppels en (jonge) gezinnen zijn erop gebrand om hier te komen wonen, en terecht. Wie hier een huis koopt, kiest voor een toplocatie!

De omgeving is rustgevend en op mensenmaat

Van grootstedelijke drukte is in Hoevenen geen sprake. Deze deelgemeente heeft een rustgevend karakter als grootste troef, ver weg van het jachtige leven waar we vandaag overal in worden ondergedompeld. Hier kan je met je kroost op adem komen.

Hoevenen telt ruim 8000 inwoners en is daarmee een kleine gemeenschap die elkaar graag opzoekt. Hier kunnen je kinderen met de andere jongens en meisjes uit de buurt nog op de straat spelen. Dat is voor heel wat gezinnen een belangrijke reden om in Hoevenen een huis te kopen.

Dankzij de haven van Antwerpen zijn er in Hoevenen jobkansen vlakbij

In Hoevenen bevindt de haven van Antwerpen zich op een boogscheut. Wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging dicht bij huis, heeft hiermee een potentiële werkstek die heel wat mogelijkheden en kansen biedt. Als directe werkgever stelt de haven van Antwerpen ruim 60.000 mensen tewerk. Daarnaast zijn er nog ontelbare toeleveranciers die geregeld op zoek zijn naar nieuwe werkkrachten.

Ben je het beu om onnoemelijk veel tijd te verliezen in de file? Dan is de nabijgelegen haven van Antwerpen een gedroomde werkgever. Reden temeer om in Hoevenen op zoek te gaan naar het huis van je dromen.

Van degelijke scholen tot een uitgebreid vrijetijdsaanbod

Hoevenen en Stabroek bieden heel wat mogelijkheden op onderwijsvlak. Met tal van basis- en secundaire scholen, naast kunst- en volwassenonderwijs, vind je hier het complete aanbod. Ook zijn er ontspanningsmogelijkheden in overvloed: diverse sportclubs en jeugdbewegingen, en zelfs een klein vliegveldje waar je terechtkan voor luchtdopen en ander vertier.

Zo zie je maar dat zelfs een kleine gemeente kan voorzien in alles waar een gezin in deze tijden op rekent. Daarvoor hoef je heus niet in het centrum van een metropool te wonen. Hoevenen is dan ook een gegeerde plek voor mensen die op zoek zijn naar een huis om te kopen.

In deze Stabroekse deelgemeente biedt Bouwonderneming Cogghe & Co geregeld vastgoed aan. Knappe en moderne huizen zijn dat, in tal van groottes en stijlen. Eén constante: kwaliteit. Doordat het bedrijf ruim 70 jaar ervaring heeft, is dat voor hen immers vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!