Huis te koop in Lier

Lier is een levendige stad die charmeert en verleidt

Wonen in Lier betekent je thuisvoelen in een stad die je nog kan omvatten. Hier heeft het leven niet meteen die grootstedelijke allure en chaos. Geen wonder dat steeds meer mensen een huis kopen op deze charmante plek!

Vanuit elke hoek oogt de stad Lier als een postkaart

Met zijn historische architectuur, zijn binnenwater en gebrek aan brede avenues heeft het centrum van Lier een unieke uitstraling. Het is een heerlijke plek om te kuieren, een terrasje te doen of langs enkele winkels te passeren in de fameuze Antwerpsestraat, dé winkelstraat van Lier.

Buiten het centrum vind je een heleboel woonwijken waar je geniet van de rust en het groen. Heerlijk wonen is het hier. Dan hoeft het niet te verbazen dat zoveel mensen er voor kiezen om hier een huis te kopen.

Weet dat Bouwonderneming Cogghe & Co geregeld knappe, eigentijdse huizen aanbiedt in deze stad in de Voorkempen. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

Bereikbaar: de gunstige ligging van Lier is een pluspunt

Niemand rijdt graag elke dag een halfuur tot de meest nabije oprit van een autostrade. In Lier zit je ook wat dat betreft goed. De Ring van Lier verbindt je met de naburige gemeenten en ook de oprit van de E313 in Massenhove is niet ver weg. Dat geldt eveneens voor de E19, waar je vanaf Duffel meteen opzit.

Met een treinstation en een wijdvertakt busnetwerk van De Lijn is Lier ook de gebruikers van het openbaar vervoer gunstig gezind. Hier woon je beslist niet in een uithoek van de provincie. Reden temeer om in Lier een eigen huis te kopen.

Een verrijkende culturele agenda het hele jaar door

In de zomer bruist het van de culturele activiteiten langsheen de Vesten en in het stadspark. Doorheen het jaar biedt het cultuurcentrum een uitgebreid scala aan evenementen, optredens en voorstellingen. Voor jong en oud, voor theaterliefhebbers en muziekfreaks, voor stille genieters en uitbundige feestnummers. Lier betekent plezier voor het hele gezin.

Investeer in een karaktervol huis in de stad Lier

Een huis is een investering die je niet onbezonnen aangaat. Je rekent er immers op dat de waarde ervan alleen maar zal toenemen. In Lier zit je beslist goed, want het zijn net de kleinere steden die de jongste jaren almaar aan aantrekkingskracht winnen.

Wie in Lier woont, vindt alles wat hij nodig heeft om de hoek. Dat is natuurlijk ook het geval in elke grootstad. Lier is dat gelukkig niet, want hier kan je nog op adem komen aan het einde van een drukke week.

Kortom, wonen in Lier heeft alles wat je ervan verwacht!