Huis te koop Mortsel

Waarom steeds meer mensen een huis kopen in Mortsel

De stad Mortsel heeft de voorbije jaren alleen maar aan glans gewonnen. Het aantal mensen dat er een huis heeft gekocht, is toegenomen. Verrassend is dat niet wanneer je de troeven van Mortsel kent.

Vanaf Mortsel kan je makkelijk elke uithoek van het land bereiken

Onze mobiliteit neemt vandaag een prominente plek in ons leven in. Werken doen we vaak in Antwerpen of Brussel, als we voor onze job al niet continu de baan op moeten. Overal op een vlotte manier geraken, is dan ook belangrijk. Een woonplaats met een gunstige ligging is datgene waarvan iedereen vandaag droomt.

In Mortsel is dat een geruststellende realiteit. Met de E19 en de Antwerpse Ring vlakbij zit je met de auto direct op de snelste route naar je bestemming. Ook het openbaar stelt niet teleur. Met drie treinstations, tram- en busverbindingen is Mortsel een stad ten voete uit. Geen wonder dat zoveel mensen hier een huis kopen!

Talloze residentiële wijken maken het aangenaam om te wonen

Mortsel mag dan een stad zijn, maar genoeg wijken bieden de kleinschaligheid, charme en rust van een dorp. Van een hyperkinetisch en jachtig leven, wat je toch associeert met een stad, is hier beslist geen sprake. In Mortsel kom je thuis op een plek waar leefbaarheid als het hoogste goed wordt beschouwd.

Bovendien is het een plek waar heel wat beweegt op het vlak van stadsontwikkeling. Enkele jaren geleden nog werd het Stadsplein aangelegd, een open ruimte die een verademing betekent voor de omgeving. Voor gezinnen en koppels die recent naar deze stad in de Antwerpse rand verhuisden, zijn dat doorslaggevende factoren geweest.

Voel jij het ook kriebelen om hier te komen wonen? Weet dan dat Bouwonderneming Cogghe & Co in Mortsel geregeld knappe, eigentijdse huizen aanbiedt. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

Van hoog aangeschreven scholen tot sport en ontspanning op ieders maat

Dat in Mortsel veel gezinnen wonen, hoeft niet te verrassen. Het is een uitgelezen plek om je kroost school te laten lopen. Dankzij onderwijs op maat van ieders vaardigheden en interesses voelt elk kind zich hier meteen thuis.

Ook is er een uitgebreid aanbod op het vlak van sport- en ontspanningsmogelijkheden. Voor zowel jong als oud heeft Mortsel heel wat te bieden. En ook de shoppers worden niet vergeten: hier vind je een uitgebreid aanbod van boetieks en ketens langs een uitnodigende wandelboulevard. Kortom, Mortsel heeft het helemaal!