Huis te koop Stabroek

In Stabroek woon je in een rustgevende, landelijke gemeente

Stabroek, in het noorden van de provincie Antwerpen, heeft alles om tot meest gedroomde woonplaats te worden uitgeroepen. Landelijk en toch grenzend aan de stad Antwerpen zelf. En dat is niet eens de enige reden om een huis te kopen in deze fijne gemeente.

Ten noorden van de stad Antwerpen geniet Stabroek van een topligging

Ga je wonen in een gemeente die zich niet ver van de stad Antwerpen bevindt, dan weet je: om de bereikbaarheid van mijn nieuwe woonplaats hoef ik me alvast geen zorgen te maken. Dat is beslist ook het geval voor wie voor Stabroek kiest. Amper enkele kilometers ten noorden van het befaamde bioscoopcomplex Kinepolis vind je deze bescheiden gemeente. Je hoeft alleen maar even de A12/Havenweg te volgen. Dat wil zeggen dat de stad dichtbij is, en dus ook de Antwerpse Ring met haar op- en afritten die je naar elke uithoek van ons land voeren. Stabroek is dan ook een aantrekkelijke plek om een huis te kopen en je verdere leven uit te bouwen.

Jobmogelijkheden in overvloed met de stad én de haven vlakbij

Dagelijks urenlang in de file staan, dat vindt niemand plezierig. Steeds vaker kiezen mensen er dan ook voor om dichter bij huis een job te zoeken. In Stabroek is dat heus geen utopie: met zowel de stad Antwerpen als de haven in je nabijheid mag je uitgaan van een continue stroom van nieuwe vacatures. Ben je op zoek naar een frisse, nieuwe uitdaging? Aarzel niet langer, verhuis naar Stabroek en vind jezelf een job ‘in je achtertuin’. Vaarwel fileleed! Ook bevindt Stabroek zich vlak bij de Nederlandse grens. Daar biedt de arbeidsmarkt natuurlijk net zo goed kansen aan de meest uiteenlopende, professionele profielen.

In een huis investeren is steeds de slimste beslissing

Op de bank leveren je centen niets op en ook andere beleggingsopties kunnen je nauwelijks een meerwaarde garanderen. Wat doe je dan? Je centen stoppen in vastgoed, of het nu een huis voor jezelf of als opbrengsteigendom is. In Stabroek kan je op de koop toe zeker zijn van je rendement. Een gemeente met zoveel aantrek kent slechts stijgende vastgoedprijzen. Daar heb je zelf op termijn alleen maar voordeel bij. Weet dat Bouwonderneming Cogghe & Co geregeld knappe, eigentijdse huizen aanbiedt in Stabroek. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!