Huis te koop in Vremde

Wie van een rustgevende omgeving houdt, koopt een huis in Vremde

Het dagelijks leven is jachtiger dan ooit tevoren. We leven haast tegen de klok. Dan is het een verademing om ’s avonds te kunnen thuiskomen op een plek waar rust nog heel gewoon is. In Vremde, een deelgemeente van Boechout, vind je die nog.

Wie op zoek is naar een huis om te kopen, mag deze plek beslist niet over het hoofd zien.

Vremde (Boechout) verkiest rust boven rumoer en drukte

Tegen de tijd dat je effectief overgaat tot de aankoop van een huis in Vremde, heb je al lang in de gaten waar je je aan mag verwachten. Deze gemeente laat immers graag in haar kaarten kijken. Inderdaad, rust is beslist een troef op deze landelijke plek waar gezinnen worden uitgebouwd en mensen hun leven lang blijven wonen.

Wie gek wordt van vogelgetsjierp en het ruisen van de bomen, heeft in Vremde niets te zoeken. Hier spits je je oren wanneer een vogeltje uit volle borst zijn lied aanvat. Charmant, toch?

Gelukkig is Vremde vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer

Er is geen reden om je zorgen te maken over je mobiliteit. Wie in Vremde een huis koopt of naar hier verhuist, sluit zich heus niet af van de rest van de wereld. Een rustig kader betekent niet dat plots elke vorm van leven zich op honderden kilometers bevindt.

De E313 is niet ver weg en ook een boel gewestwegen kruisen in de nabijheid van Vremde. Wie voor het openbaar vervoer kiest, hoeft evenmin het ergste te vrezen. De bussen van De Lijn bedienen deze regio en in Boechout is een treinstation.

Ga je het over de landsgrenzen zoeken? Weet dan dat de luchthaven van Deurne niet al te ver is (maar net ver genoeg om er geen hinder van te ondervinden).

Deze kleine deelgemeente heeft alles wat je maar wensen kan

Onderwijskansen op maat van elk kind, sport- en ontspanningsmogelijkheden net als een hardwerkende middenstand: ver hoef je er niet voor te gaan. Laat dat dan ook een van de  vele troeven zijn van Vremde, dat minder dan 7 vierkante kilometer groot is en nog geen 3000 inwoners telt: alles is hier vlakbij!

Ben je op zoek naar een huis om te kopen? Aarzel dan niet langer want Vremde is bijzonder populair. Weet ook dat Bouwonderneming Cogghe & Co hier geregeld knappe, eigentijdse huizen aanbiedt. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!