Huis te koop in Wuustwezel

Wuustwezel: een landelijke omgeving en toch vlot bereikbaar

In het noorden van de provincie Antwerpen vind je Wuustwezel, een landelijke gemeente die grenst aan Nederland. Vergis je niet: deze plek is makkelijk te bereiken. Reden genoeg om een huis te kopen in Wuustwezel en hier te komen wonen!

De stad Antwerpen is vlakbij dankzij de E19

De E19 snijdt in het oostelijk deel van Wuustwezel door de gemeente, waardoor je er snel en makkelijk geraakt. Antwerpen is een boogschoot verwijderd. Dat betekent dat ook de Ring, vanwaar je met de auto alle richtingen uit kan, niet ver is.

In de andere richting voert de E19 je naar Nederland. Hier ligt net zo goed een hele wereld open voor jou en je gezin. Kortom: van een geïsoleerde ligging is beslist geen sprake, hoewel Wuustwezel een landelijk karakter heeft. De ideale combinatie voor een woonplaats, toch?

Op de Nederlandse arbeidsmarkt vallen een heleboel kansen te rapen

Wuustwezel ligt weliswaar in de provincie Antwerpen, maar weet dat om de hoek Nederland loert. Dat mag je beslist niet uit het oog verliezen. Wat houd je tegen om daar de jobmarkt te verkennen? Misschien krijg je er wel kansen die in België onbestaande zijn.

Weet ook dat in Nederland een heel arsenaal aan producten goedkoper is. Voedingswaren, bijvoorbeeld. Ook voor geneesmiddelen betaal je vaak een veel lagere prijs dan in ons land.

Waar wacht je nog op om in Wuustwezel een mooi huis te kopen? Bouwonderneming Cogghe & Co biedt geregeld knappe, eigentijdse huizen aan in Wuustwezel. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

Een landelijke omgeving is steeds moeilijker te vinden

Almaar zeldzamer zijn volbloed plattelandsgemeentes zoals Wuustwezel. Hier vind je nog natuurpracht in volle glorie, ongerept en fris. Daarvan is Groot Schietveld een mooi voorbeeld. Dat is een uitgestrekt natuurreservaat met onnoemelijk veel planten- en boomsoorten. Uniek is dat. Het maakt het tot een heerlijke plek om op zondag een fikse, deugddoende wandeling te ondernemen.

Een huis op een groene, vlot bereikbare locatie is de beste investering

Meer dan ooit is een huis een investering. Wanneer je het op je oude dag zou verkopen, wil je graag dat de waarde niet gekelderd is. In Wuustwezel kan je gerust op je beide oren slapen: de komende jaren zal de waarde van jouw woning alleen maar toenemen. Groene, landelijke omgevingen zullen immers almaar moeilijker te vinden zijn. Wie toch op zo’n plek wil wonen, is algauw bereid om meer te betalen.

Kortom, een huis kopen in Wuustwezel is ook vanuit dat oogpunt de beste beslissing die je kan maken.