• Huis kopen in zoersel

Huis te koop in Zoersel

Waarom het slim is om een huis te kopen in Zoersel

Steeds meer mensen kopen een huis in Zoersel, en dat hoeft niet te verbazen. Met haar ligging vlak bij de stad heeft deze landelijke gemeente heel wat te bieden. Wie hier voor het eerst komt, weet meteen: hier wil ik wonen.

Zoersel is een landelijke, groene gemeente

In Zoersel is leefbaarheid erg belangrijk. Tal van initiatieven worden ondernomen om die te bevorderen, zoals acties om zwerfvuil tegen te gaan, bewustmaking rond tuinieren zonder pesticiden, en zo meer.

Ook schone lucht is een belangrijk punt op de agenda. Zo dingt Zoersel mee naar de titel van ‘Gemeente met de kleinste ecologische voetafdruk’. Een leefbare planeet, ook voor onze kinderen, daar dragen de inwoners van Zoersel graag aan bij.

Wie hier een huis koopt, weet dat hij op een goede plek is aanbeland.

 

Hier kan je rekenen op een uitgebreid onderwijsaanbod

Dat kinderen de toekomst zijn, hoef je hen in Zoersel niet te vertellen. Met een aanbod van maar liefst zes, hoog aangeschreven scholen pakt deze gemeente uit met een onderwijsproject dat indruk maakt.

In Zoersel heb je voorts een woord- en muziekacademie, een tekenatelier en nog een boel andere initiatieven die kinderen en tieners toelaten hun talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Niet onbelangrijk: deze gemeente zet ook in op veilige fietsroutes naar de scholen, talrijke oversteekplaatsen met toezicht en andere maatregelen die het tot een kindvriendelijke plek maken om te wonen.

Een belangrijke troef: Zoersel is vlot bereikbaar

Vandaag kunnen we haast onmogelijk nog wonen op een plek die afgesneden is van de bewoonde wereld. Gelukkig is dat in Zoersel geenszin het geval. Zo is de stad Antwerpen vlot te bereiken dankzij de aanwezigheid van de E34, die een op- en afrit heeft in Zoersel. In Turnhout ben je eveneens makkelijk en snel langs deze autosnelweg.

Wie voor zijn job geregeld de baan op moet, zit goed in Zoersel. Voor veel mensen is het een belangrijke reden om hier een huis te kopen.

Weet dat Bouwonderneming Cogghe & Co in Zoersel geregeld knappe, eigentijdse huizen aanbiedt. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

Hier vind je vrijetijdsbesteding op maat van ieders interesses

Zoersel heeft een bruisend verenigingsleven en een rijkelijk gevulde kalender met initiatieven en activiteiten. Van zomerwerkingen en een muzikale repetitieruimte voor jongeren tot een seniorenraad met een krant die deze mensen zelf vormgeven: waar vind je dat nog?

Kortom, Zoersel is een warme en hechte gemeenschap waar iedereen zich in geen tijd thuis voelt. En of dat een reden is om hier een huis te kopen!