Appartement te koop Boechout (2530)

Waarom een appartement kopen in Boechout?

Boechout is een gemeente in de provincie Antwerpen die heel wat te bieden heeft. Wie hier woont of van plan is om hier een appartement te kopen, heeft overschot van gelijk!

Bereikbaarheid is een grote troef van Boechout

Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Boechout vlot te bereiken. Het heeft een treinstation en vier buslijnen van De Lijn lopen door de gemeente. Daarnaast is er ook een tramverbinding: Tram 15 rijdt tussen Boechout en Antwerpen-Linkeroever, en onderweg doorkruist hij onder de Meir door de stad. Met de auto is Boechout vlot bereikbaar via zowel de nabijgelegen E313 als de E19.

Kortom, wie in Boechout woont of straks beslist om er een appartement te kopen, geniet van deze goede verbinding!

Het culturele hart van de gemeente klopt voor haar bewoners

Boechout belooft met tal van culturele initiatieven een fijne tijd aan haar inwoners. Zo is er het jaarlijkse festival Sfinks Mundial, dat een exotische wind door deze landelijke gemeente laat waaien. Voorts werkt Boechout samen met de stad Lier en andere gemeentes uit de Antwerpse Zuidrand om culturele initiatieven naar de regio te halen.

Geen leukere plek om te wonen dan een gemeente die leeft. In Boechout kom je graag buiten, dat zal elke Boechoutenaar beamen.

In Boechout vind je zowel kleuteronderwijs als lagere en middelbare scholen

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement op een plek waar je kroost ook school kan lopen? Dan zit je goed in Boechout. Met de Jan Frans Willemsschool organiseert de gemeente onderwijs voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Het Sint-Gabriëlcollege, dat hoog aangeschreven staat, biedt zowel kleur-, lager als secundair onderwijs aan.

Dat je kinderen er hun hele schoolcarrière terecht kunnen, vinden ze vast plezierig. Zo hoeven ze op hun twaalfde niet naar een naburige gemeente om middelbaar onderwijs te kunnen volgen.

Een appartement kopen in een landelijke omgeving is een verstandige investering

Wie vastgoed koopt, investeert in zijn toekomst. Met de aankoop van een appartement in een landelijke, centrale omgeving als Boechout maak je de juiste beslissing. Het is namelijk de combinatie van bereikbaarheid en rust die de komende jaren almaar schaarser zal worden. Op de hyperkinetische drukte van steden knappen almaar meer mensen af, je kan er nauwelijks nog op adem komen. Dan zit je nergens beter dan in de rand.

Bouwonderneming Cogghe & Co biedt geregeld nieuwbouwappartementen aan in deze regio. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!