Appartement te koop Borsbeek (2150)

Waarom iedereen Borsbeek graag zijn thuis noemt

Op de grens met Berchem (Antwerpen) bevindt zich Borsbeek, de kleinste gemeente van de provincie. Hier voelen koppels en jonge gezinnen zich instant thuis. Borsbeek is de uitgelezen plek om een nieuwbouwappartement te kopen.

Borsbeek is een kleine gemeente met een warm en familair karakter

Borsbeek telt amper 10.000 inwoners en is minder dan 4 vierkante kilometer groot. Het heeft niet veel gescheeld of het was jaren geleden samen met enkele andere Antwerpse gemeenten – waaronder Berchem – gefuseerd met de stad.

Dat is niet gebeurd, en maar goed ook: Borsbeek heeft nu alle troeven van een kleine gemeente met de stad vlakbij. In de straten is de sfeer gemoedelijk en familiair. Hier kent iedereen elkaar nog.

Hoe uniek dat is, merk je algauw op de vastgoedmarkt: koppels en jonge gezinnen zijn enthousiast om hier een appartement te kopen. Op deze locatie biedt Bouwonderneming Cogghe & Co geregeld vastgoed aan. Knappe en moderne nieuwbouwappartementen zijn dat. Doordat het bedrijf ruim 70 jaar ervaring heeft, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

De stad Antwerpen is vlakbij en daar profiteer je in Borsbeek mee van

Een van de vele troeven van Borsbeek, is de ligging. De gemeente grenst niet alleen aan Mortsel, Boechout en Wommelgem, maar ook aan de stad Antwerpen. Daar is geen gebrek aan jobmogelijkheden. Talloze grote bedrijven en multinationals hebben er een zetel, waardoor een heel scala aan professionele profielen hier aan de slag kan.

Maar de stad Antwerpen heeft nog veel meer te bieden. Ontspanningsmogelijkheden, bijvoorbeeld: muziek, film, kunst en cultuur in de brede betekenis. Geen wonder dat zoveel mensen staan te popelen om in Borsbeek te komen wonen en hier een appartement te kopen.

Mobiliteit: vanuit Borsbeek geraak je snel op je bestemming

Ook op het vlak van mobiliteit geniet je in Borsbeek van een topligging: de Antwerpse Ring is vlakbij. Doe je vaak een beroep op het openbaar vervoer, dan hoef je je evenmin zorgen te maken. Borsbeek grenst aan Berchem, dat met Berchem-station een locatie heeft waar elke trein die er passeert ook halt houdt.

Een appartement in Borsbeek is een slimme investering

De stad Antwerpen dijt almaar uit. In buurten en buitenwijken die vroeger nauwlijks aantrek hadden, wonen vandaag jonge gezinnen kort op elkaar. Dat fenemoon neemt steeds toe, waardoor de stadskern almaar uitbreidt. Het heeft ervoor gezorgd dat de vastgoedprijzen in buitenwijken fors omhoog gegaan zijn.

Van dat fenomeen profiteert Borsbeek mee. Een betaalbaar nieuwbouwappartement zal binnen enkele jaren sterk in waarde zijn toegenomen. Niet aarzelen is dan ook de boodschap. Het moment om te investeren in vastgoed in Borsbeek, is nu!