Appartement te koop Brasschaat (2930)

Waarom Brasschaat de perfecte locatie is om te wonen

Brasschaat is een plek waar jong en oud zich thuisvoelen. Gelegen in de Antwerpse rand heeft deze gemeente heel wat te bieden. Wie op zoek is naar een appartement om te kopen, laat zich al te graag verleiden door de vele, plaatselijke troeven.

In Brasschaat ben je zeker van een vlotte bereikbaarheid

Wie ervoor kiest om in Brasschaat te komen wonen, bespaart zichzelf alvast één kopzorg. Je appartement is immers makkelijk te bereiken dankzij de aangrenzende E19 en de nabijheid van de Antwerpse Ring. Ook de Bredabaan is een grote troef: via Merksem ben je in geen tijd in de stad. Voorts is er nog het openbaar vervoer, dat in deze gemeente wijdvertakt is en ook de uithoeken bedient.

Het uitgebreide onderwijsaanbod sluit aan bij het traject van elk kind

Het onderwijsaanbod is in weinig gemeenten zo uitgebreid als in Brasschaat. Met reden kan je de gemeente een van de koplopers uit de Antwerpse rand noemen. Een kind dat structuur en discipline nodig heeft, is in Mater Dei aan het juiste adres. Het Gemeentelijk Instituut Brasschaat – kortweg: GIB – richt zich dan weer meer op leerlingen die baat hebben bij een traject op maat.

Het zijn maar enkele van de onderwijsrichtingen die je (toekomstige) kinderen in deze gemeente uitkunnen. Voorts is er onder andere nog de Gemeentelijke Academie Muziek & Wood, die inspeelt op de artistieke talenten van je kind.

Inwoners van Brasschaat zoeken elkaar graag op

Brasschaat vormt een hechte gemeenschap van families en (jonge) gezinnen. Buurten houden ervan om activiteiten op poten te zetten die hen dichter bij elkaar brengen. Ook het rijke verenigingsleven is een schot in de roos: van kinderen tot senioren, iedereen ontmoet er gelijkgestemden. Dan hoeft het niet te verbazen dat inwoners van Brasschaat er hun hele leven blijven!

Bouwonderneming Cogghe & Co biedt geregeld appartementen aan in Brasschaat. Knappe nieuwbouwflats zijn dat. Doordat dit bedrijf ruim 70 jaar ervaring heeft, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

Het Peerdsbos is een groene long waar je heerlijk kan kuieren

Een van de meest bezochte bossen in de Antwerpse rand is het Peerdsbos in Brasschaat. Zowel gezinnen als natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het bos is perfect toegankelijk met een kinderwagen, wat het tot de ideale locatie voor een familie-uitstap maakt. Centraal vind je Brasserie De Melkerij. Dat is een gezellige stopplaats voor een pannenkoek of een ander lekker vieruurtje!