Appartement te koop Oelegem (2520)

Oelegem: een knusse gemeente in de Antwerpse rand

In de wijde rand rond Antwerpen bevindt zich Oelegem, een deelgemeente van Ranst. Hier kan je genieten van een rustgevende en landelijke omgeving. Tegelijk is de stad Antwerpen nooit ver weg.

Of dat redenen zijn om hier te komen wonen of een appartement te kopen? Ongetwijfeld!

Een groene oase van schone lucht vind je in Oelegem

Ben je op zoek naar een nieuwbouwappartement dat zich in de nabijheid van groen en natuur bevindt? Dan krijg je in Oelegem waar voor je geld. Hier vind je onder meer het Zevenbergenbos, een gebied van bijna 100 hectare dat alle kenmerken heeft van een klassiek, oud bos: een goed ontwikkelde ondergroei, kruidenrijke randen, weilanden vol bloemen en poelen die krioelen van het leven. Schone, gezonde lucht verzekerd!

Geëngageerde leerkrachten voor jouw kinderen

Oelegem telt nauwelijks meer dan 5000 inwoners, en toch vind je hier alles wat jij en je gezin nodig hebben. Scholen, bijvoorbeeld. Zowel kleuter- als lager onderwijs maken deel uit van het aanbod in het centrum. Hier knoopt je kroost vriendschappen aan voor het leven!

Zegt dat jou wat? Dan moet je beslist een appartement kopen in Oelegem en hier komen wonen. Op deze locatie biedt Bouwonderneming Cogghe & Co geregeld vastgoed aan. Knappe en moderne nieuwbouwappartementen zijn dat. Doordat het bedrijf ruim 70 jaar ervaring heeft, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

In Oelegem geniet je van het goede leven, ook op culinair vlak

Weinig kleine gemeentes kunnen uitpakken met een horeca-aanbod dat het water in de mond doet lopen. Oelegem vormt daarop een uitzondering, want hier heb je keuze te over. Ben je op zoek naar een lekkere snack of eerder een uitgebreid diner? Dan vind je hier ongetwijfeld wat je zoekt.

In deze gemeente woon je niet met z’n allen kort op elkaar

Wie op zoek is naar ruimte zal het de komende jaren steeds moeilijker krijgen. We zullen uit plaatsgebrek immers almaar dichter op elkaar gaan leven. Wat doe je eraan? Een knusse gemeente als Oelegem is dan de oplossing. Hier kan je nog ontsnappen aan het hectische, jachtige leven.

Het gevolg? Iedereen is jaloers op het nieuwbouwappartement dat je hier hebt gekocht. Reken er maar op dat het binnen enkele jaren fors meer waard zal zijn. Investeren in een appartement is dan ook het meest verstandige wat je in deze tijden kan doen!