Appartement te koop Schoten (2900)

In Schoten woon je in de rustige rand met de stad Antwerpen vlakbij

Op een boogscheut van de stad Antwerpen vind je Schoten. Wie op zoek is naar een charmante plek om te wonen of een appartement te kopen, heeft met deze gemeente een toplocatie gespot. Bereikbaarheid is slechts een van de vele troeven.

Een bosrijke gemeente op minder dan 10 kilometer van Antwerpen

Weinig mensen weten dat Schoten een van de meest groene gemeentes is van de Antwerpse rand: maar liefst een derde van haar grondgebied bestaat uit bos. Wie op zoek is naar een appartement in een omgeving met schone lucht, moet beslist de vastgoedsites voor deze gemeente in de gaten houden.

Bouwonderneming Cogghe & Co biedt geregeld nieuwbouwappartementen aan in deze regio. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

Wie verzot is op shoppen, kan hier zijn hart ophalen

Schoten grenst in het westen aan de stad Antwerpen, dat met de Meir en haar vele zijstraatjes een paradijs is om koopjes te doen. Wijnegem en haar befaamde shoppingcenter liggen op hun beurt ten zuiden van de gemeente. Kortom, Schotenaars hebben de winkels steeds vlakbij. Dat is een troef die maar weinig gemeentes kunnen uitspelen!

Haar topligging maakt Schoten uitzonderlijk goed bereikbaar

Op een zucht van de stad Antwerpen is Schoten makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Via de E19 en met de Ring vlakbij kan je voorts zonder omwegen zowat elke richting uit. Vandaag wonen we immers graag op vlot bereikbare plekken, die zich niet in een vergeten uithoek bevinden.

Schoten is dan ook een toplocatie om te wonen. Aarzel niet om hier op zoek te gaan naar een nieuwbouwappartement.

Kunst en cultuur doen in Schoten de harten sneller slaan

Met haar Academie voor Beeldende Kunsten en de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans heeft Schoten er nooit een geheim van gemaakt: het hart van de Schotenaar klopt voor de kunsten. Aan initiatieven voor alle leeftijden ontbreekt het hier niet. Als kers op de taart wordt tweejaarlijks de cultuurprijs Raymond Majean uitgereikt.

De gemeente Schoten houdt haar inwoners op de hoogte

Vijfmaal per jaar informeert de gemeente alle Schotenaars via een gemeentelijk infoblad, dat in 16.000 exemplaren verspreid wordt over alle brievenbussen. Het bestuur houdt zo iedereen op de hoogte over wat reilt en zeilt in de gemeente. Ook activiteiten en boeiende nieuwigheden staan in dit magazine vermeld.

Schoten is een bruisende gemeente waar jonge mensen en gezinnen zich meteen thuis voelen. Het aanbod van knappe appartementen in deze regio is het ontdekken waard!