Appartement te koop Wijnegem (2110)

Wijnegem heeft meer te bieden dan een uitgebreid shoppingcenter

De gemeente Wijnegem is bij iedereen gekend om het befaamde shoppingcenter. En hoewel dat zonder twijfel een belangrijke troef is om hier te komen wonen of een appartement te kopen, heeft deze Antwerpse gemeente nog veel meer te bieden. Enkele belangrijke pluspunten opgesomd!

Tewerkstelling: een job dicht bij huis is van onschatbare waarde

Niemand verspilt graag zijn tijd in de file. Een job in de gemeente waar je woont is een gigantisch geschenk. In Wijnegem is dat heus geen utopie want deze gemeente stelt heel wat mensen tewerk op haar grondgebied. Niet alleen in het shoppingcenter maar ook op andere, naburige locaties zijn een heleboel Wijnegemnaars aan de slag. Daar kan jij een van zijn!

Hou zeker de jobbeurzen in de gaten die hier geregeld georganiseerd worden. Weet ook dat in Wijnegem de stad Antwerpen vlakbij is. Natuurlijk biedt ook die heel wat mogelijkheden!

Een topligging: weinig gemeentes zijn zo makkelijk te bereiken

Vlak bij de E313 en de Antwerpse Ring is de bereikbaarheid van Wijnegem vanzelfsprekend een van haar belangrijkste troeven. Niet alleen met de auto en de bus, maar ook dankzij Tram 5 en Tram 10 heb je een directe verbinding met de stad. Bereikbaarheid is anno 2018 alles. Wie zich daarvan bewust is, beseft dat Wijnegem de uitgelezen plek is om te komen wonen of een appartement te kopen.

Bouwonderneming Cogghe & Co biedt geregeld appartementen aan in Wijnegem. Knappe nieuwbouwflats zijn dat. Doordat dit bedrijf ruim 70 jaar ervaring heeft, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

De aankoop van een appartement is een slimme investering

Vastgoed blijft veruit een van de verstandigste investeringen die je vandaag kan aangaan. Wie nu een appartement koopt, mag er zeker van zijn dat het binnen enkele jaren heel wat meer waard is. Dat is in Wijnegem beslist het geval. De voorbije jaren zijn immers almaar meer mensen hier komen wonen.

Ben je op zoek naar een slimme investering? Dan hoef je niet langer te aarzelen: met een nieuwbouwappartement in Wijnegem heb je gevonden wat je zoekt!

Tot slot: het shoppingcenter is een pluspunt dat niet te negeren valt

Natuurlijk kan het niet onbesproken blijven. Het Wijnegem Shopping Center is een enorme troef voor de regio. Natuurlijk kan je ook als Wijnegemnaar hier terecht voor een uitgebreid aanbod aan winkels. Van ruime openingsuren en gratis parking ben je alvast zeker. Binnen vind je gratis wifi, een gratis babycorner, een gratis laadpunt voor je elektrische wagen,… Kortom, een boel voordelen die je op weinig andere plekken vindt.

En of Wijnegem een droomplek is om een appartement te kopen en te komen wonen!