Appartement te koop Wuustwezel

Waarom Wuustwezel een toplocatie is om een appartement te kopen

Landelijk maar niet in niemandsland, daar vind je Wuustwezel. In deze groene gemeente woon je op de grens met Nederland terwijl Antwerpen zich nog steeds op een boogscheut bevindt. Aan redenen om hier een appartement te kopen, is er geen tekort.

Dankzij de E19 kan je vanaf Wuustwezel alle richtingen uit

De E19 is in Wuustwezel de autosnelweg die je naar je bestemming brengt. In een mum van tijd ben je immers in Antwerpen, waar je vanaf de Ring alle kanten uit kan. In de andere richting voert de E19 je naar Nederland. Ook daar valt beslist een boel te ontdekken.

Een ding is zeker: geïsoleerd ben je niet. Vrienden en familie kunnen makkelijk je appartement bereiken, wat natuurlijk een mooie troef voor wie in deze gemeente woont.

Nederland loert om de hoek, met jobmogelijkheden en toerisme

Wuustwezel bevindt zich natuurlijk in België, maar in je achtertuin strekt zich Nederland uit. Je woont immers vlak bij de grens. Het is geweten dat heel wat producten goedkoper zijn in Nederland, zoals voeding en geneesmiddelen. Het is natuurlijk ook een fijne plek om op vakantie te gaan, of je nu de natuur of de stad verkiest.

Over die landsgrens bevindt zich eveneens een uitgebreide arbeidsmarkt. Kortom, zowel in Nederland als in België kan je aan de slag. Wuustwezel is daardoor een populaire plek voor wie van plan is om een appartement te kopen.

In Wuustwezel is het leven groen en gezond

Wuustwezel is een echte plattelandsgemeente. Hier zijn nog talloze land- en tuinbouwers actief die de streek die uitgesproken landelijke sfeer geven. Dat facet van de gemeente wordt door de bestuursploeg nauwlettend in de gaten gehouden. Zij waken ervoor dat de groene eigenheid van Wuustwezel bewaard blijft.

Hier vind je bovendien Groot Schietveld, een uitgestrekt natuurreservaat dat eveneens deels in Brecht en Brasschaat ligt. Met zijn bijna 16 vierkante kilometer staat deze plek bekend om zijn grote natuurlijke soortenrijkdom. Hier kun je ontspannen kuieren op zondag!

Investeer in een appartement in een groene omgeving

De komende jaren zullen appartementen te midden van het groen steeds meer gegeerd zijn. Omdat Vlaanderen almaar voller raakt, zullen we met z’n allen kleiner moeten gaan wonen. Gunstmaatregelen voor appartementen en hun bewoners zitten eraan te komen, wat alleen maar hun aantrekking zal vergroten. Met een appartement in Wuustwezel heb je dan ook een slimme investering beet!

Op deze locatie biedt Bouwonderneming Cogghe & Co geregeld vastgoed aan. Knappe en moderne nieuwbouwappartementen zijn dat. Doordat het bedrijf ruim 70 jaar ervaring heeft, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!