Appartement te koop Zoersel

In Zoersel woon je in het groen op een boogscheut van de stad

Een landelijke, centraal gelegen omgeving is de uitverkoren plek om te wonen of vastgoed te kopen. Zoersel heeft het dan ook helemaal. Wie hier een nieuwbouwappartement op de kop weet te tikken, mag zich gelukkig prijzen.

Zoersel is een gemeente die leeft en in beweging is

Hoewel je in deze gemeente in de Voorkempen rust vindt, is het beslist geen doodse plek. Voor alle leeftijden valt er wat te beleven. Van verenigingen, een zomerwerking en een muzikale repetitieruimte voor jongeren tot activiteiten op maat van ouderen. Erg trots is Zoersel bijvoorbeeld op haar seniorenraad én de krant die deze bewoners vormgeven. Ook aan G-sporters wordt gedacht. In deze gemeente telt immers iedereen mee!

Wie hier een appartement heeft gekocht en er straks komt wonen, mag zich verwachten aan een plek die een hechte gemeenschap vormt.

Met een aanbod van zes scholen houdt Zoersel iedereen bij de les

Onderwijs is de belangrijkste sleutel voor de toekomst van onze kinderen. In Zoersel weten ze dat al te goed. Maar liefst zes scholen telt deze gemeente, wat aantoont dat het een plek is waar gezinnen warm worden onthaald. Met een woord- en muziekacademie, een tekenatelier en nog een boel andere initiatieven kunnen kinderen en tieners zich hier ten volle ontplooien.

Weet ook dat de gemeente inzet op veilige fietsroutes naar school, oversteekplaatsen met toezicht en andere maatregelen om Zoersel tot een kindvriendelijke plek te maken. 

Wie een appartement koopt in Zoersel kiest voor vlotte bereikbaarheid

Via de E34, die een op- en afrit heeft in Zoersel, is Antwerpen makkelijk en snel te bereiken. Ook Turnhout staat dankzij deze autosnelweg in verbinding met de gemeente. Moet je voor je werk geregeld de baan op, dan zit je hier op een uitstekende plek. Het is een extra troef om een appartement te kopen in Zoersel.

Bouwonderneming Cogghe & Co biedt geregeld nieuwbouwappartementen aan in deze regio. Doordat zij ruim 70 jaar ervaring hebben, is kwaliteit voor hen vanzelfsprekend. Ontdek hun aanbod online!

Leefbaarheid komt voorop in deze rustgevende gemeente

In Zoersel kan je nog op adem komen. Neem dat gerust letterlijk, want hier maken ze werk van het behoud van schone lucht. Niets liever wil deze gemeente dan de titel te bemachtigen van ‘Gemeente met de kleinste ecologische voetafdruk’. Ook zijn er geregeld acties om zwerfvuil tegen te gaan, bewustwording te creëren rond tuinieren zonder pesticiden, en zo meer.

Zoersel werkt hard om onze planeet leefbaar te houden voor onze kinderen. Daar mogen ze trots op zijn!