Bouwadvies

Goed advies is onbetaalbaar, zegt men vaak, maar bij ons zit dit in de prijs vervat. Bij Cogghe & Co stellen we immers specialisten uit diverse disciplines tewerk, die u perfect kunnen adviseren rond bouwkundige, juridische, fiscale, architecturale of energetische vragen en onderwerpen. Dankzij hun heldere, professionele adviezen snapt u meteen waar het om draait en kunt u met een gerust gemoed de juiste keuzes maken. En dat kan tellen bij een dergelijke belangrijke beslissing als het bouwen van een eigen woning.

Studiebureau

Misschien heeft u al duidelijk uw droomwoning voor ogen, maar tussen dromen en realiseren ligt een weg bezaaid met technische valkuilen. Net om u hiervoor te behoeden, stellen de medewerkers van ons technisch studiebureau alles in het werk om alles perfect uit te dokteren, zodat alle details met betrekking tot stabiliteit, indeling of ruimtelijkheid perfect aangepakt worden. Ons studiebureau denkt niet enkel conceptueel met u mee, maar ook, en vooral, oplossingsgericht. We gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg.

Interieurinrichting

Het is de juiste interieurinrichting die van uw huis een thuis maakt waar u zich goed, geborgen en ontspannen voelt. Onze interieurspecialisten helpen u bij alle aspecten van de binneninrichting en werpen voor u al hun gevoel voor duurzaamheid, kwaliteit, vorm, kleur en sfeer in de weegschaal. Het spreekt voor zich dat maatwerk en kwaliteitsmaterialen hierbij van doorslaggevend belang zijn. Ze zorgen ervoor dat uw interieur de perfecte weerspiegeling vormt van uw levensstijl, uw interesses en uw karakter.

Financieel en juridisch advies

Lenen, schenken, vruchtgebruik versus naakte eigendom, premies en voordelen, investeren, verhuren of zelf bewonen… Het financiële en juridische plaatje kan er voor een leek behoorlijk verwarrend en complex uitzien. Ook in deze materie kunnen we u volledig bijstaan en nodeloze kopzorgen vermijden. Onze experts bekijken het hele plaatje en adviseren u in een sfeer van totale transparantie. U wordt er gelukkiger door, maar ook uw kinderen en uw naasten zullen later de vruchten van ons gespecialiseerd advies plukken.

Projectontwikkeling en verkoop

Misschien beschikt u al over een verouderd pand of een ruim bouwperceel. Wat vangt u hier best mee aan? Kan er verkaveld worden of dacht u eerder aan een gemengd project met bewoning boven en commerciële panden beneden? Overval ons met uw vragen en samen bekijken we de ideale pasvorm voor uw project. Ook hier zijn architectuur, financiële planning en structurering, indeling en woonvorm van kapitaal belang. Onze expertise in projectbouw passen we graag op uw plannen toe.

Alles binnen budget

Bij Cogghe & Co beschikken we over een groot aantal referentieprojecten en voorbeeldplannen die als basis kunnen dienen voor uw eigen ontwerp. Zo beschikt u reeds van bij de start over een correct en gedetailleerd kostenplaatje van uw toekomstige woning, zonder onaangename verrassingen achteraf. Contact