Onze vakmannen

Vakmanschap is een vaak misbruikte term. Echt vakmanschap komt er pas op basis van een lange ervaring, en dat is nu net waar onze medewerkers in uitblinken. Dankzij hun jarenlange ervaring en kennis van zaken leveren onze vakmannen steeds werk van een hoog kwalitatief niveau. Hun meesterschap inzake traditionele, oerdegelijke en beproefde bouwmethodes wordt aangevuld door toekomstgerichte, geldbesparende, maar even betrouwbare, geautomatiseerde technieken. Ons bedrijf bestaat reeds meer dan 70 jaar en is zo gegroeid en gestructureerd dat we alle diensten onder één dak kunnen aanbieden.

Bouw en algemene ruwbouw

Voor de algemene ruwbouw zetten we enkel onze eigen, betrouwbare en ervaren metsers en voegers in. Plichtbewust en gedreven als ze zijn, beseffen ze maar al te goed dat de ruwbouw het fundament vormt voor de latere kwaliteit en waardevastheid van uw woning of appartement. Onze metsers en voegers vormen de grootste groep binnen ons bedrijf en hun belang kan nauwelijks onderschat worden. Doordat we beschikken over een eigen team van geroutineerde metsers kunnen we uw ruwbouw volledig tot in de puntjes verzorgen zonder op derden beroep te moeten doen.

Aluminnium- en houtschrijnwerk

Op vlak van ramen en deuren bieden we een u een uitgebreid aanbod aan aluminium schrijnwerk. Dankzij deze all-in service kunt u als klant de grootte en hoeveelheid van de ramen bepalen zonder meerprijs. Een aluminium voordeur is bij ons standaard en in het geval van een appartement horen daar ook aluminium balustrades bij. Onze eigen houtschrijnwerkers zorgen voor alle daktimmerwerken en bekistingen maar ook voor alle binnenschrijnwerk zoals binnendeuren, inkortingen van deuren, raamafwerkingen, tabletten, gordijnkasten…Ze verzorgen tevens elk gewenst maatwerk voor u interieur.

Alles binnen budget

Bij Cogghe & Co beschikken we over een groot aantal referentieprojecten en voorbeeldplannen die als basis kunnen dienen voor uw eigen ontwerp. Zo beschikt u reeds van bij de start over een correct en gedetailleerd kostenplaatje van uw toekomstige woning, zonder onaangename verrassingen achteraf. Contact