Skip to main content
PROJECT THE LEAF

11 APPARTEMENTEN

Dit nieuwbouwproject bestaat uit 11 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen, met keuze uit 1 of 2 slaapkamers en terras. De penthouses beschikken over 2 zeer ruime terrassen, zowel vooraan als achteraan. Alle appartementen zijn toegankelijk met een lift en zijn via de lift ook verbonden met de ondergrondse parking. De appartementen kunnen volledig gepersonaliseerd worden naar uw smaak en stijl.

Op het gelijkvloers worden er geen appartementen voorzien, maar fungeert de ruimte als groene zone, inkomhal en toegang naar de ondergrondse parking. Hier wordt ook een doorgang voorzien naar het achterliggende terrein waar nog een ruime fietsenberging wordt voorzien, alsook 3 woningen.

6% BTW TARIEF

CENTRALE LIGGING

Het project situeert zich in centrum Mortsel, aan de Antwerpsestraat t.h.v. huisnummer 117, vlakbij het kruispunt met de Krijgsbaan/Vredebaan. Dankzij deze centrale ligging geniet u in Mortsel van een ruim en gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants, supermarkten en diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten op wandel- en fietsafstand. Daarnaast bent u in geen tijd in Antwerpen. Bijkomend voordeel is dat de appartementen uitstekend bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, zowel tram als bus.

De appartementen in project The Leaf werden ontwikkeld om het uiterst energiezuinige E20-peil te halen. Om dit te bereiken worden er per appartement zonnepanelen voorzien en wordt er ook gebruik gemaakt van een warmtepomp. Ten slotte worden alle appartementen optimaal geïsoleerd en voorzien van een ventilatiesysteem.

Bekijk hier ook onze woningen van het project The Leaf.

THE LEAF WONINGEN