Skip to main content

10 appartementen en 1 handelsruimte

Maak kennis met dit exclusieve project in het hart van Brasschaat, bestaande uit 10 stijlvolle appartementen en één handelsruimte. Kies uit appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, elk voorzien van een ruim terras waar u kunt genieten van het buitenleven. De twee luxueuze penthouses bieden uitzonderlijke leefterrassen van maar liefst 42 m², perfect voor wie op zoek is naar extra ruimte en comfort.

Op het gelijkvloers vindt u praktische bergingen en een ruime fietsenstalling. Voor uw gemak is er een ondergrondse parking met 10 staanplaatsen en een autolift, zodat parkeren altijd zorgeloos is.

Gelegen op een toplocatie, op slechts 100 meter van het bruisende centrum van Brasschaat en met drie supermarkten binnen een straal van 200 meter, combineert dit project de rust van een residentiële buurt met de voordelen van een centrale ligging.

De verkoop van dit project gaat binnenkort van start, momenteel beschikken wij dus nog niet over plannen of prijzen! Wil u er toch als eerste bij zijn? Laat uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en u hoort u als eerste wanneer de appartementen in dit project op de markt komen.