Skip to main content
DOMEIN ULLENS

LAATSTE FASE NU IN VERKOOP

Domein Ullens bestaat uit ruime parkappartementen gelegen op een privédomein op de hoek van de Herentalsebaan en de Vremdesteenweg in Wommelgem. De appartementen zijn verdeeld over 4 volumes dewelke tussen de bestaande bomen worden gebouwd. Op dit moment zijn de eerste twee fases uitverkocht, is fase 3 in verkoop (92% verkocht), en is de verkoop van fase 4 zonet opgestart.

Door rondom veel ramen te voorzien, is er een maximum aan lichtinval en een prachtig uitzicht op de bomen en de achterliggende akkers. Ook de keuze voor grote leefruimtes creëert ademruimte. Om het groene karakter van de site zoveel mogelijk te bewaren is er voor de bewoners een ondergrondse parking met garageboxen en staanplaatsen voorzien.

Download brochure

EEN INTERIEUR OP UW MAAT

De nog beschikbare appartementen in fase 3 en 4 hebben elk 3 slaapkamers en een terras. Er zijn nog gelijkvloersappartementen beschikbaar, alsook penthouses en appartementen op de eerste en tweede verdieping.

Wil u graag een keukeneiland of maatwerk kasten? Alles is mogelijk. Ons team werkt op uw maat en binnen het vooropgestelde budget. Verder bekijkt de architect die u begeleidt wat mogelijk is om uw persoonlijke smaak en identiteit zo goed mogelijk te integreren in uw nieuwe woonst. Of u nu een moderne of een landelijke stijl wil, een eiken vloer of een tegelvloer: de mogelijkheden zijn legio.

EEN GROENE OASE OP EEN BOOGSCHEUT VAN HET CENTRUM

Te midden van groen, op een uitgestrekt privaat domein, geniet u in een luxe-appartement van absolute rust en privacy. Het stijlvolle kader en de centrale ligging van het park bieden u op elk vlak het nodige leefcomfort.

Bovendien ligt Antwerpen slechts op een kwartier rijden, en situeert Domein Ullens zich vlakbij het centrum van Wommelgem en verschillende invalswegen. Kortom: de ideale ligging voor iedereen die vlakbij de dorpskern wil wonen in een stijlvolle, groene omgeving.

6% BTW TARIEF