Skip to main content
 
 
 

NIEUWBOUW PROJECTEN

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN

Bent u op zoek naar een appartement in Antwerpen dat beantwoordt aan al uw woonbehoeften, vandaag en morgen? Wil u bovendien wonen op een mooie locatie, op wandelafstand van winkels, horeca en scholen? Dan bent u precies waar u moet zijn. We geven u eerst graag een woordje uitleg over onze aanpak en troeven. Daaronder vindt u ons huidig aanbod nieuwbouwappartementen. Hebt u een vraag? Neem contact op met ons team.

EENGEZINSWONINGEN

Mooie en betaalbare eengezinswoningen, ideaal voor singles of jonge koppels. In die optiek bouwen we voor u hedendaagse woningen die intelligent ontworpen werden om alle ruimte optimaal te benutten. De compacte bouwwijze past perfect in de hedendaagse architectuurtrend en laat u toe om maximaal energie te besparen. Maar ook wie het liever iets ruimer ziet, wordt bij ons op zijn wensen bediend.

VILLABOUW

Wij bouwen luxueuze, vrijstaande residenties, helemaal volgens de wensen van de klant. Totale personalisatie is hierbij het sleutelwoord, zowel op vlak van architectuur en indeling, als van comfortniveau, afwerking en materialen. Een knappe detaillering en vormgeving maken dat onze villa’s even aangenaam zijn om langs buiten te bewonderen als om te bewonen.

BOUWEN OP EIGEN GROND

Uw droomwoning bouwt u liefst op een stuk eigen grond. Met Cogghe & Co heeft u hier de ideale partner in gevonden. Wij bieden alle diensten onder één dak aan waardoor u één aanspreekpunt heeft. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij luisteren graag naar uw plannen en ideeën als kandidaat-bouwer.