Skip to main content
 
DULLINGEN BRASSCHAAT UITVERKOCHT

Uw woning volledig gepersonaliseerd

Het project bestaat uit 3 woningen waarvan 2 gesloten woningen rechts en 1 halfopen woning links. De woningen zijn toegankelijk via een gemeenschappelijke toegangsweg, maar beschikken wel over een privétuin met terras

Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een leefruimte met open keuken. In deze leefruimte zorgt een grote raampartij over de volledige breedte voor extra veel lichtinval en directe toegang naar het terras met perfect zuidwest georiënteerde tuin

Op de eerste verdieping worden er 3 slaapkamers voorzien en 1 badkamer. Er is eventueel nog ruimte voor een extra bureel of dressing. De mogelijkheid bestaat om ook de zolder mee af te werken als slaapkamer of extra ruimte. Zowel de indeling als de afwerking van de woningen kan u volledig kiezen naar uw eigen smaak en stijl.

EEN UNIEKE LOCATIE

De woningen situeren zich op de hoek van de Ploegsebaan en Dullingen in Brasschaat in de wijk Bethanië, op nog geen 4 km van het centrum van Brasschaat en op 2 km van het centrum van Maria-ter-Heide. In het centrum van Brasschaat beschikt u over een groot aanbod aan supermarkten, kleinhandelszaken en diensten vlakbij elkaar.

Daarnaast kan u te voet of met de fiets naar het Militair Vliegveld of De Uitlegger met grote vlaktes en bossen, ideaal om te wandelen of om te ontspannen, sportief of recreatief.

UITVERKOCHT

INFORMATIE AANVRAGEN