Skip to main content

BOUWEN OP EIGEN GROND

Op eigen grond uw droomwoning bouwen blijft het ultieme scenario. Met Cogghe & Co hebt u meteen de juiste partner te pakken. Omdat wij alle diensten onder één dak aanbieden, heeft u slechts één aanspreekpunt. U kunt met Cogghe & Co rekenen op een totaalservice en vakkundige begeleiding gedurende het volledige bouwproces.

Een woning op maat

Cogghe & Co is een volledig geïntegreerd bouwbedrijf. Daarbij worden alle voordelen van een geautomatiseerd bouwprocédé gekoppeld aan de traditionele waarden en technieken van individuele woningbouw met een eigen architect. Geautomatiseerde bouwprocédés werden in de loop der jaren onder de noemer ‘sleutel-op-de-deur’ vaak onterecht geassocieerd met bouwen volgens vaste plannen. Plannen zonder enige inbreng van de bouwheer. Dat is niet de aanpak van Cogghe & Co. Onze bouwadviseurs en architecten gaan samen met u aan de slag tot we de perfecte woning hebben.

Wij willen immers dat uw woning weerspiegelt wie u bent. Tot in de puntjes gepersonaliseerd. U bepaalt immers de architectuur en indeling, u kiest de materialen. Een open of gesloten keuken, modern dan wel klassiek, een extra bureauruimte of liever een dressing. Het resultaat is telkens een uniek ontwerp dat helemaal beantwoordt aan uw voorkeuren en verwachtingen.

Vaste prijs

Alles start met het luisteren naar uw plannen en ideeën als kandidaat-bouwer. Onze experts kennen de bouwvoorschriften en regelgeving. Ze weten wat mogelijk is. U kunt rekenen op hun gratis en correct advies, zowel wat betreft administratieve modaliteiten (bv. overbruggingskredieten, notariskosten en premies) als kostenplaatjes (bv. grond-, notaris,- landmeterkosten, erelonen van architecten en zelfs de btw).

Cogghe & Co heeft niet alleen een eigen studiebureel van architecten en ingenieurs. We hebben ook een eigen verkoopteam in huis. Als bouwbedrijf beschikken we voorts over een eigen aannemerij van bekwame metsers en voegers, een aluminiumschrijnwerkerij, een schrijnwerkerij voor de volledige houtconstructie en een eigen onderhoudsdienst. Ruim honderd personeelsleden staan garant voor hoogstaande kwaliteit en service.

Bouwgrond van Cogghe & Co of eigen grond

Als bouwonderneming bieden wij gronden te koop aan waarop u met ons als partner een woning kunt realiseren. Indien u in het bezit bent van een eigen stuk grond bieden wij u vanzelfsprekend diezelfde diensten aan. Wat bij Cogghe & Co de kern van de zaak is, is dat u als klant zorgeloos naar eigen stijl en smaak kunt bouwen.