Park Zuid Appartementen – Wommelgem

Park Zuid appartementen - Wommelgem

Het project Park Zuid omvat in totaal 15 woningen en 49 appartementen, verdeeld over 8 residenties met 5 à 7 appartementen elk. Voor de woningen verwijzen wij u graag door naar de pagina Park Zuid Woningen.

Park Zuid heeft haar naam niet gestolen: alle appartementen beschikken over ruime, zuidgerichte terrassen te midden van een aangelegd park. De appartementen beschikken over 1 – 3 slaapkamers en worden volledig afgewerkt naar uw smaak en stijl. Het tijdloze ontwerp is voorzien van grote raampartijen die het daglicht tot diep in het hart van de leefruimtes brengen. Deze aangename en grote leefruimtes met open keuken sluiten aan op de ruime, ideaal zuid-georiënteerde terrassen. Daarnaast werden bij de appartementen ook aan de meeste slaapkamers terrassen voorzien zodat u zowel ’s ochtends als ’s avonds optimaal kan genieten van uw terras, waar u zowel een prachtig zicht hebt op zowel de groene omgeving, alsook mooie vergezichten hebt op agrarisch gebied.

Tot slot beschikt het project nog over een makkelijk bereikbare en ruime ondergrondse parking met fietsenstalling en grote extra bergingen per appartement.

Ligging

Het project situeert zich aan de Sint-Damiaanstraat t.h.v. huisnummer 160-180, net buiten het centrum van Wommelgem, en omvat twee nieuw aangelegde straten; de Joz De Houwerstraat en de Jef Somersstraat, die verbonden worden met de bestaande Sint-Damiaanstraat. Deze centrale ligging vlakbij het gezellige centrum biedt enorm veel troeven: alles op wandel- of fietsafstand, van kleinhandelszaken, supermarkten, tot de bank of het postkantoor, wat zorgt voor een uitstekende mobiscore van 8,1.

Op dit moment zijn fase 2, 5, 6 en 7 van de appartementen in verkoop. Voor meer info klik op aanbod. 

Aanbod  

Wil je meer weten over dit project?

Een overzichtelijke gids die u langsheen alle moderne bouwstijlen loodst. Topinspiratie voor bouwers in spe! Download nu uw gratis bouwgids.