Skip to main content
 
 
 
OOSTSTATIESTRAAT KONTICH

16 APPARTEMENTEN - 5 VAN 16 TE KOOP

6% btw* (onder voorwaarden. Contacteer ons)

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement op een rustige locatie maar toch vlakbij centrum Kontich, met daarbij de nieuwste technieken voor optimaal wooncomfort? Ontdek residentie Ooststatiestraat, een nieuwbouwproject bestaande uit 16 appartementen, verdeeld over 3 blokken op de hoek van de Kauwlei en de Ooststatiestraat. Om het groene karakter van de site zoveel mogelijk te behouden hebt u via een inrit toegang tot de ondergrondse parking met 21 privatieve garageboxen, staanplaatsen en bergingen. Een lift zorgt ervoor dat u vanuit de parking rechtstreeks uw appartement kan bereiken.

De gelijkvloers appartementen beschikken over een terras met privé-tuin, met zicht op de achterliggende, gemeenschappelijke tuin met bomen. Ook de appartementen op de verdiepingen genieten van het zicht op groen op deze gemeenschappelijke tuin. Volop genieten dus van de rust in uw appartement te midden van groen.

6% BTW TARIEF

LOCATIE

Het project situeert zich op de hoek van de Kauwlei en de Ooststatiestraat, niet ver van het station van Kontich-Lint. Zowel omliggende gemeentes Hove, Edegem, Lint, Aartselaar en Duffel zijn goed bereikbaar dankzij invalswegen vlakbij, alsook Antwerpen en Mechelen met de op- en afrit van de E19 op slechts 4 km.

In een straal van 2 km kan u genieten van alle winkels, diensten, horeca en sportfaciliteiten uit de buurt waardoor uw favoriete supermarkt of restaurant zich slechts op wandel- en fietsafstand bevindt.

Bekijk op Google Maps

DUURZAAMHEID

In dit project hechten we ook veel belang aan duurzaamheid en het milieu. Daarom hebben we gezorgd voor een E30-peil, wat betekent dat ons gebouw energiezuinig is. Er wordt een warmtepomp geïntegreerd, samen met vloerverwarming en zonnepanelen.

Contacteer ons