Skip to main content

INFOMOMENT PROJECT BERLAAR 2 & 3 SEPTEMBER

LEER ONS NIEUWSTE PROJECT KENNEN

Cogghe nodigt u graag uit in het kantoorgebouw in Wommelgem voor het infomoment van 2 en 3 september 2023. Ontdek tijdens dit weekend de gloednieuwe toonzaal, maak kennis met de nieuwste projecten en kom te weten wat het project te Berlaar zo speciaal maakt.

Inschrijven voor het infomoment kan via onderstaande knop waar u een persoonlijk tijdslot kan reserveren, maar inschrijven is niet verplicht. Ook zonder inschrijving heten wij u van harte welkom!

Cogghe & Co | Nijverheidsstraat 106, 2160 Wommelgem
02/09 en 03/09

09.00u – 16.00u

Schrijf u hier in

Wilt u al wat lezen over het project?

15 appartementen, 2 penthouses & handelsruimte aan de nieuwe Markt van Berlaar, te midden van de gemoedelijke gemeente in de Antwerpse Kempen

 

Het complex bevindt zich op de hoek van de Markt en de Itegembaan, waardoor het een uitstekende centrale locatie heeft en ruimte in het dorp.

Bovendien zal er een prachtige groenzone aangelegd worden op de markt. De appartementen bieden verschillende groottes en indelingen om aan diverse behoeften van de bewoners te voldoen. Zo zijn er appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, 1 of 2 terrassen, met of zonder tuin, 1 of 2 garages enzoverder. Ook zijn er bergingen, fietsenbergingen en autostaanplaatsen beschikbaar. 

Lees meer

Wij geven u graag een rondleiding in onze toonzaal

Bezoek de volledig vernieuwde toonzaal en ontdek de standaard luxe-afwerking die Cogghe voorziet in elk project. Laat u inspireren omtrent al uw keuzes rond gevelstenen, keukens, sanitair, vloer- en wandafwerking, binnen- en buitenschrijnwerk en alle technieken op gebied van energie, isolatie en ventilatie.

Reserveer uw tijdslot, dan zetten wij uw glaasje al klaar!