Skip to main content
BOECHOUT

10 WONINGEN

Dit project bestaat uit 10 zeer energiezuinige eengezinswoninge, waarvan er 7 worden voorzien aan de Gillegomstraat en 3 aan de Vremdesesteenweg in Boechout.

Op het gelijkvloers beschikken bijna alle woningen over een garage, een aparte kantoorruimte en een leefruimte met open keuken en toegang naar de privé-tuin. Op de verdieping worden er 3 slaapkamers voorzien, een badkamer, en in de meeste woningen ook een extra bergruimte. Elke woning beschikt over een zuid- of westgerichte privé-tuin.

Elke woning kan nog volledig afgewerkt worden op maat van uw unieke stijl en identiek met een ruime keuze uit kwalitatieve materialen.

Download brochure

CENTRALE LIGGING

Geniet van de ultieme comfortabele en praktische levensstijl. Stap uit uw deur en adem de gezelligheid in van de nagijgelegen warme bakker en beenhouwer. Deze centrale locatie biedt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik. Op minder dan 1 km zijn supermarkten, scholen, dokters en zelfs de post. Laat u verleiden door deze perfecte balans tussen stadsleven en comfort, en ontdek de kwaliteit van wonen dichtbij het centrum.

Download brochure