Skip to main content
 
PROJECT THE LEAF

3 WONINGEN

Project The Leaf biedt naast 11 appartementen ook 3 woningen aan met keuze uit 2 halfopen en 1 gesloten woning. Deze woningen situeren zich achteraan het terrein met prachtig zicht op de groene bosrand tussen het project en de Vredebaan. U woont dus in het centrum van Mortsel en combineert alle voordelen die deze locatie met zich meebrengt zoals een uitstekende verbinding met tram- en bus en tal van winkels voor de deur. Toch hebt u niet het gevoel dat u in het centrum woont dankzij een eigen privé-terras en tuin met zicht op de bosrand.

Elke woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een aparte berging en een leefruimte met open keuken en toegang naar de westgerichte tuin, zodat u zeker in de zomermaanden ’s avonds optimaal kan genieten van de zon. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De afwerking van elke woning kan nog volledig vrij gekozen worden naar uw smaak en stijl.

6% BTW TARIEF

CENTRALE LIGGING

Het project situeert zich in centrum Mortsel, aan de Antwerpsestraat t.h.v. huisnummer 117, vlakbij het kruispunt met de Krijgsbaan/Vredebaan. Dankzij deze centrale ligging geniet u in Mortsel van een ruim en gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants, supermarkten en diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten op wandel- en fietsafstand. Daarnaast bent u in geen tijd in Antwerpen. Bijkomend voordeel is dat de woningen uitstekend bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, zowel tram als bus.

Bekijk hier ook onze appartementen van het project The Leaf.

The Leaf: Appartementen