Skip to main content

Hebt u plannen om een woning te bouwen op uw eigen grond? Of bent u op zoek naar mooie nieuwbouwprojecten om mee in te stappen? Lees hier waarom Cogghe & Co de ideale partner is om uw nieuwbouwwoning te realiseren.

Het juiste advies

Cogghe & Co heeft zelf alle specialisten in huis om u van begin tot einde bij te staan. Dat begint al bij het eerste gesprek: u vertelt ons uw wensen en budget, wij doen u een voorstel op maat. Onze eigen architecten, ingenieurs en juristen helpen u verder door alle stappen van het proces. Zo hoeft u zich zelf over niets zorgen te maken.

Binnen het vooropgestelde buffet

Wij houden bij ons ontwerp rekening met uw budget. Voor u aankoopt, kent u de volledige prijs van uw woning. Als u aanpassingen doet op zaken uit het lastenboek, geven we u op voorhand duidelijk het prijsverschil weer, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Uw eigen, persoonlijke stijl

U bepaalt zelf de stijl en de architectuur van uw woning: landelijk, strak modern, eigentijds, pastoriestijl of zelfs een geheel aparte, eigen stijl. Bij Cogghe & Co luisteren we naar uw wensen. Ook in de indeling en bouwmaterialen kan u uw eigen smaak leggen.

Eigen indeling kiezen

U kiest helemaal zelf hoe uw woning eruitziet: het aantal slaapkamers of toiletten, de indeling van woonkamer en keuken, de integratie van een praktijkruimte of kantoor,… U hoeft alleen maar uw wensen mee te delen, en we zoeken samen de mooiste en meest praktische oplossing.

Tot in de puntjes afgewerkt

Cogghe & Co combineert de voordelen van het sleutel-op-de-deur-principe met die van het individueel bouwen met een architect: u kiest zelf alles naar eigen smaak, maar de bouw en afwerking woning worden volledig door ons opgevolgd. Zo garanderen we kwaliteit, snelheid én tevredenheid. BEKIJK ALLE NIEUWBOUWPROJECTEN VAN COGGHE of NEEM CONTACT OP.